استقرار دانشکده علوم پزشکی، سوژه تبلیغی نامزدهای مجلس در رامسر و تنکابن

نوشهر-ایرنا- درحالیکه به روزهای پایانی تبلیغات انتخابات مجلس نزدیک می‌شویم، ماجرای استقرار دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران به مرکزیت تنکابن و اعتراض رامسری‌ها پیرامون این جانمایی در این حوزه انتخابیه شدت گرفته و به بحث داغ این روزهای محافل انتخاباتی و افکار عمومی تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، ماجرای استقرار دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران به مرکزیت تنکابن از ۱.۵ سال گذشته به محل اختلاف میان بخشی از افکارعمومی به ویژه در رامسر تبدیل شده است. اختلافی که آنان منشأ‌ آن را دخالت نماینده فعلی حوزه انتخابیه تنکابن، رامسر و عباس آباد می‌دانند و معتقدند او با اعمال نفوذ، این امتیاز را به زادگاهش، تنکابن منتقل کرده است.

البته این نماینده در تمامی اظهارنظرهای یک سال گذشته خود و به تازگی در محافل انتخاباتی چنین اعمال نفوذی را رد کرده است و اظهارداشت: ” استقرار دانشکده نه با دخالت او بلکه صرفا بر مبنای قانون انجام شده است."

به گفته این نماینده “وزارت بهداشت و درمان همچنین شورای گسترش این نهاد، بر اساس شاخص جمعیت، تنکابن را به مرکزیت دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران در نظر گرفته است.

در عین حال آن سوی ماجرا نیز با ردِ این ادعا معتقد هستند که شاخص جمعیت تنها یکی از بندهای لازم برای استقرار دانشکده در غرب مازندران است و بر اساس قانون، جمعیت شهر مورد نظر می باید ۵۰۰ هزار نفر باشد و این در حالی است که جمعیت تنکابن کمتر از این میزان است.

معترضان به استقرار دانشکده در تنکابن معتقد هستند که مرکزیت درحالی برای این شهر در نظر گرفته شده است که تاسیس آن در رامسر، مطالبه‌ و درخواستی ۱۳ ساله‌ به‌شمار می‌رود که مستندات آن موجود است.

استقرار دانشکده علوم پزشکی، سوژه تبلیغی نامزدهای مجلس در رامسر و تنکابن

ضمن اینکه رامسر امتیاز زیرساختی و فضای فیزیکی لازم برای استقرار دانشکده را نیز در اختیار دارد. از سوی دیگر به واسطه بیش از ۴۰ سال سابقه آموزشی و برخورداری از دانشکده پرستاری زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشکده پردیس بین‌الملل زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بهترین گزینه برای مرکزیت دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران محسوب می‌شود. امتیازهایی که به زعمِ آنها برای مرکزیت دانشکده در رامسر کفایت می‌کند.

این اختلاف نظرها تا جایی پیش رفت که حتی مقام عالی دولت در استان نیز چندی پیش در آیین معارفه فرماندار تنکابن توصیه کرد؛ مردم منطقه اختلاف‌ها را کنار بگذارند و از این فرصت مهم در جهت بهره‌مندی از امتیازهای گسترده راه‌اندازی دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران بهره‌مند شوند.

فارغ از ادعاهای ۲ طرف ماجرا، اختلاف بر سر جانمایی دانشکده علوم‌پزشکی بحث داغ تمامی ستادهای انتخاباتی دو رقیب در حوزه‌های انتخابیه رامسر و تنکابن شده است و روز به روز نیز با اظهارنظرهای گوناگون به تنور آن دمیده می‌شود.

اظهارنظرهایی که از ۲ سوی ماجرا تایید و رد می‌شوند، واکنش پشت واکنش که دستمایه کری‌خوانی‌های انتخاباتی قرار می‌گیرد و بحث‌های فضای مجازی پیرامون این اظهارنظرها داغ و داغ‌تر می‌شود.

چهره‌های شاخص و شناخته‌ شده مردمی از هر ۲ سو در حمایت از استقرار دانشکده در تنکابن ‌و یا اینکه حقِ مردم رامسر است ‌و میبایست در رامسر مستقر شود نگاه افکار عمومی شهر را به سمت خود جلب می‌کنند.

بررسی فضای انتخاباتی در حوزه انتخابیه تنکابن، رامسر گویای آن است که سمت و سوی افکار عمومی همچنین حضور چهره‌های شناخته شده مردمی بیشتر در ستادهای انتخاباتی این دو نامزد رقیب در جریان است.

از طرفی هر روز خبرهایی از این دست که تعدادی از نامزدهای انتخابات مجلس در این حوزه انتخابیه به نفع چهره‌های شاخص رقیب از انتخابات کنار کشیدند منتشر می‌شود تاهمچنان هوش و حواس‌ها به سمت انتخابات و حواشی آن معطوف باشد.

در غرب مازندران سه حوزه انتخابیه 'نور ، محمود آباد' ، 'نوشهر ، چالوس ، کلاردشت ' و 'تنکابن ، عباس آباد و رامسر' فعالیت دارد که افزون بر ۹۰ نفر برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در این مناطق تایید صلاحیت شدند و برای تصاحب کرسی قوه مقننه به رقابت با یکدیگر مشغول هستند.

استقرار دانشکده علوم پزشکی، سوژه تبلیغی نامزدهای مجلس در رامسر و تنکابن

براساس اعلام استانداری مازندران سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت، ۶۴۱ شعبه سیار، یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه روستایی است.

بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نام‌نویسی کردند که پس از بررسی پرونده‌ها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۳۷۰ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.

مازندران دارای ۹ حوزه انتخابیه است و ۱۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.

حوزه انتخابیه تنکابن، رامسر عباس‌آباد یک کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی صلاحیت ۲۷ نفر تایید شده است. در عین حال فضای تبلیغاتی به گونه ای رقم خورده که حدود ۴ نامزد که بخت کمتری برای پیروزی دارند به نفع برخی چهره‌های شاخص از صحنه انتخابات کنار رفتند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha