استاندار مازندران: ۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث نیروگاه زباله سوز ساری سرمایه گذاری شد

ساری - ایرنا - استاندار مازندران میزان سرمایه گذاری صورت گرفته برای احداث نیروگاه زباله سوز ساری تاکنون را ۱۰ هزار میلیارد ریال ذکرکرد و بر لزوم بهره گیری مناسب و اصولی از تمام ظرفیت‌ها و امکانات برای تکمیل این طرح عمرانی زیست محیطی مهم در مرکز استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز سه شنبه در جلسه پیگیری نیروگاه زباله سوز ساری در سخنانی گفت که نیروگاه زباله سوز با میانگین پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی در سال ۱۴۰۰ به دولت‌سیزدهم تحویل شد و با پیگیری، تلاش دولت و تخصیص سه هزار میلیارد ریال اعتبار در ۲ سال گذشته، اکنون این طرح به پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی رسیده‌ است.

وی با اشاره به اینکه روند تکمیل طرح نیروگاه زباله سوز ساری از جمله مصوبات سفر رئیس جمهور شهید به این استان با رفع برخی مشکلات و تخصیص به موقع اعتبارات شتاب می‌گیرد، اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی و نصب ۸۶ درصدی تجهیزات نیروگاه زباله سوز ساری در مدت ۲ سال اخیر بیانگر اهتمام ویژه دولت مردمی سیزدهم در تکمیل این طرح‌ مهم عمرانی در مرکز مازندران است.

وی تصریح کرد: عملیات اجرایی این طرح که از سال ۸۸ آغاز شده است در چند سال گذشته نیمه کاره رها شده بود که از زمان روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم، اکنون این طرح عمرانی- زیست محیطی به پیشرفت فیزیکی قابل قبولی رسیده است.

مقام عالی دولت در مازندران وجود اختلاف بین کارفرما و پیمانکار را علت اصلی تاخیر در تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری عنوان کرد و افزود: مقرر شد این مشکلات در کمترین زمان رفع شود تا روند تکمیل این طرح شتاب گیرد.

نوری با بیان اینکه موانع فراروی تکمیل نیروگاه زباله سوز باید رفع شود، اظهار کرد: مانع اصلی در تکمیل این طرح مهم اگر نیروی انسانی باشد باید با حفظ کرامت انسانی نسبت به تعویض آن و جایگزینی فرد دیگری اقدام کرد و اگر هم مانع فیزیکی بود، باید به هر شکل ممکن تخریب شود.

وی بر لزوم نهادیته کردن فرهنگ تفکیک زباله از مبدا تاکید کرد و گفت که باید از ظرفیت گروه های مردمی، بسیج سازندگی، آموزش و پرورش و صدا و سیما برای تحقق این مهم استفاده کرد.

استاندار مازندران: ۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث نیروگاه زباله سوز ساری سرمایه گذاری شد

استاندار مازندران با بیان اینکه باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، بنیاد علمی نخبگان و مراکز دانشگاهی برای مردمی سازی مدیریت پسماند به شکل مطلوب استفاده کرد، گفت: می توان با ارایه بسته های تشویقی، مردم را نسبت به مدیریت تفکیک زباله از مبدا ترغیب و تشویق کرد.

نوری با عنوان اینکه بخش زیادی از رباله های تولیدی در مازندران مربوط به مناطق روستایی است، خاطرنشان کرد: طبق آمار روزانه یکهزار و ۹۰۰ تن زباله برابر با ۴۷ درصد زباله های تولیدی در این استان مربوط به مناطق روستایی است که باید با استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی، ثمن ها و دانش آموزان نسبت به فرهنگ سازی تفکیک زباله در این مناطق گام برداشت.

وی با بیان اینکه طرح های مربوط به تکمیل نیروگاه های زباله سوز استان باید در قالب یک برنامه زمانبندی تهیه شود تا در کمترین زمان به بهره برداری برسد و مردم نیز از مزایای آن بهره مند شوند، ‌ افزود:‌ باید ترتیبی اتخاذ شود تا مازندران در بحث مدیریت زباله، به الگویی موفق برای دیگر استان‌ها تبدیل شود.

به گزارش ایرنا، نیروگاه زباله‌سوز ساری یکی از چندین طرح عمرانی نیمه راکدی بود که در این سال‌ها پیشرفت لاک‌پشتی داشت و کسی امیدی به تکمیل آن نداشت، اما با روی کارآمدن دولت سیزدهم و اهتمام ویژه رئیس جمهور فقیدمان آیت الله رئیسی، اکنون این طرح مهم زیست محیطی در مرکز مازندران به پیشرفت فیزیکی قابل قبولی رسیده و تکمیل کامل آن به مطالبه جدی مسئولان، مردم و فعالان محیط زیست استان تبدیل شده است.

نیروگاه زباله‌سوز ساری از جمله مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به مازندران از مهم‌ترین طرح‌ها در مدیریت پسماند و مقابله با چالش‌های زیست محیطی در این خطه شمالی کشور است که از زمان روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم، اکنون به کارگاه سازندگی تبدیل شده است تا طلسم نیمه کار ماندن این طرح نیز همانند بسیاری دیگر از طرح ها با دستان پرتوان دولتمردان شکسته شود.

عملیات ساخت نیروگاه ۴۵۰ تُنی زباله سوز ساری با این امید که بار گزاف چندین دهه‌ای حمل زباله‌های مرکز استان مازندران به دیگر مناطق و همچنین مشکلات زیست محیطی این استان برداشته شود. در سال ۱۳۸۸ آغاز شد و تا قبل از روی کارآمدن دولت سیزدهم از پیشرفت لاک پشتی برخوردار بود اما با روی کارآمدن دولت مردمی با تزریق منابع مالی مورد نیاز و رفع برخی مشکلات اکنون به پیشرفت فیزیکی بالایی رسیده است.

استاندار مازندران: ۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث نیروگاه زباله سوز ساری سرمایه گذاری شد

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha