استاندار مازندران: راهبرد اصلی نظام مشارکت حداکثری در انتخابات است

ساری - ایرنا - استاندار مازندران بر لزوم اتخاذ راهکار درست و اصولی و استفاده بهینه از تمامی ظرفیت ها و امکانات موجود برای حضور پرشور مردم در انتخابات پیش رو تاکید کرد و گفت که راهبرد اصلی نظام مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۱۱ اسفند است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی پور شامگاه سه شنبه در جلسه مشترک ستاد انتخابات استان با مدیران کل دستگاه های اجرایی مازندران، با اشاره به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی۲۲ بهمن، افزود: در این دوره از انتخابات نیز همانند گذشته مردم با حضور گسترده در انتخابات، تیر نهایی و خلاص را به قلب دشمنان شلیک خواهند کرد.

وی با اشاره به توطئه های مختلف دشمنان در ضربه زدن به انقلاب، خاطرنشان کرد: دشمنان با اجرای دسایس سازمان یافته قصد کمرنگ جلوه دادن این دوره از انتخابات را دارند اما بی شک مردم با بصیرت ایران اسلامی با شرکت گسترده در این رویداد سیاسی مهم کشور، یک بار دیگر همانند گذشته، توطئه های شوم بدخواهان را با شکست مواجه خواهند کرد.

استاندار مازندران با بیان اینکه برگزاری انتخابات متعدد در کشورمان بیانگر حاکمیت مردم سالاری دینی در نظام اسلامی است، خاطرنشان کرد: مردم با حضور در پای صندوق های اخذ رای، با بصیرت و بینش باز سیاسی، با انتخاب کاندیدای اصلح سرنوشت خودشان را تعیین می کنند.

وی تصریح کرد: مردم ایران اسلامی ۴۵ سال در برابر انواع مختلف تهدیدهای دشمنان ایستادگی و مقاومت کردند و اکنون با محوریت امامین انقلاب، جمهوری اسلامی ایران بدون تردید قدرت برتر منطقه و در دنیا نیز در ردیف پنج قدرت برتر جهان است.

استاندار مازندران: راهبرد اصلی نظام مشارکت حداکثری در انتخابات است
مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه دشمنان به دنبال این بودند با بزرگنمایی ضعف ها به نظام ضربه بزنند که راه به جایی نبردند، و انتخابات اکنون یک فرصت بزرگ برای نظام است، تصریح کرد: تمرکز دشمنان اکنون معطوف به فرصت های جمهوری اسلامی ایران و دستاوردهای انقلاب متمرکز شده است تا از این طریق به نظام ضربه بزنند.

حسینی پور گفت: دشمنان با در اختیار داشتن امپراطور رسانه ای با تبلیغات و هجمه های فراوان قصد دارند از فرصت بزرگ انتخابات سو استفاده کنند تا به نظام ضربه بزنند.

وی با بیان اینکه انتخابات یک فرصت ارزشمند برای تثبیت قدرت جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: سالم ترین انتخابات نیز در نظام اسلامی و کشورمان برگزار می شود.

استاندار مازندران با عنوان اینکه دشمنان انتخابات را یک تهدید بزرگ برای خود تلقی کرده اند، ادامه داد: تمام تلاش های دشمنان معطوف به این شده تا مردم را از شرکت در این دوره از انتخابات منصرف کنند.

استاندار مازندران: راهبرد اصلی نظام مشارکت حداکثری در انتخابات است
استاندار مازندران گفت: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی و بهره گیری مناسب از ظرفیت ها و امکانات موجود، زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات را فراهم کنیم.

حسینی پور افزود: مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی وظیفه دارند در جهت مشارکت حداکثری مردم در این دوره از انتخابات اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه دستاوردها و خدمات ارزشمند انقلاب اسلامی باید به درستی برای مردم تبیین و بازگو شود، گفت که جهاد تبیین راهکاری مهم و موثر برای مقابله با تهدیدهای دشمنان است.

مقام عالی دولت در مازندران گفت: مردم با شناختی که از خدمات و دستاوردهای انقلاب پیدا می کنند نسبت به آینده نظام امیدوار می شوند.

وی گفت: باید از ظرفیت مراکز دانشگاهی برای گرم تر کردن تنور انتخابات و زمینه ای برای حضور پرشور مردم در این رویداد مهم سیاسی کشور استفاده کرد.

حسینی پور با بیان اینکه حضور مردم در راهمیمایی ۲۲ بهمن بسیار معنادار بود، گفت که مردم در نگاه راهبردی به جمهوری اسلامی ایران به درک و فهم مشترکی رسیدند و نسبت به حفظ آرمان های انقلاب مصمم هستند.

وی بیان کرد: باید در عمل به مردم ثابت کنیم که مسئولان به دنبال رفع مشکلات هستند.

به گزارش ایرنا، براساس اعلام رییس ستاد انتخابات مازندران تاکنون ۴۵۹ نفر تایید صلاحیت شدند که این تعداد ۶۲.۲ درصد داوطلبان که ثبت‌نام کردند تایید صلاحیت شدند.

پیش از این و در پایان فرصت تایید صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان تعداد نامزدهای تایید صلاحیت ۴۶۳ داوطلب از مازندران بود.

بنابر آخرین بررسی شرایط داوطلبان، تاکنون ۳۹ نفر از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران انصراف دادند و برای ۱۲۴ نفر هم عدم تایید و ۴۱ نفر هم عدم احراز صلاحیت صادر شده است و مهلت تبلیغات داوطلبان مجلس شورای اسلامی نیز از دوم تا نهم اسفند است.

بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نام‌نویسی کردند که پس از بررسی پرونده‌ها و صلاحیت نهایی داوطلبان در سه مرحله توسط هیئت اجرایی در استان، هیئت نظارت بر انتخابات کشور و شورای نگهبان و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۵۹ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.

مازندران ۹ حوزه انتخابیه شامل "ساری و میاندورود"، "قائمشهر، ‌سوادکوه، سوادکوه شمالی، ‌سیمرغ و جویبار"، "نکا، گلوگاه و بهشهر"، "تنکابن، ‌رامسر و عباس‌آباد"، "نور و محمودآباد"، "نوشهر، چالوس و کلاردشت"، "بابل"، "آمل" و "بابلسر و فریدونکنار" دارد که از این ۹ حوزه در مجموع ۱۲ نماینده راهی بهارستان می‌شوند.

طبق برنامه زمان‌بندی ستاد انتخابات کشور، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود. استان مازندران بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha