عملیات اجرایی مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی آب آشامیدنی رامسر آغاز شد

نوشهر- ایرنا- کلنگ آغاز عملیات اجرایی مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی آب آشامیدنی رامسر در سومین روز دهه فجر با حضور استاندار مازندران به زمین زده شد.

به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی طرح مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی آب آشامیدنی گالش محله رامسر به عنوان یکی از اجزای مجتمع آبرسانی شماره یک مازندران، امروز، شنبه با حضور استاندار مازندران در گالش‌محله بخش دالخانی رامسر آغاز شد.

سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران درآیین کلنگ‌زنی این طرح گفت: رامسر در حالی به عروس‌ شهرهای ایران شهرت دارد که طی سال‌های اخیر توسعه این شهر مورد غفلت قرار گرفته است، اما دولت مردمی سیزدهم برای توسعه این شهر برنامه‌ریزی‌های مدونی دارد تا این شهر در جایگاه واقعی خود قرار گیرد.

حسینی‌پور با اشاره به جایگاه رامسر در عرصه بین‌المللی و به عنوان خاستگاه کنوانسیون تالاب‌های رامسر اظهار کرد: در تبادلات بین‌المللی شاهد آن هستیم که عمده مسوولان ارشد کشورهای حاشیه خزر متقاضی برگزاری اجلاسیه‌های گوناگون منطقه‌ای در رامسر هستند، بنابراین زیرساخت‌های این شهر باید متناسب با ظرفیت بین‌المللی که دارد ارتقا یابد.

وی تامین آب را یکی از چالش‌های پیش روی این شهرستان رامسر برشمرد و افزود: زیرساخت‌های جاده‌ای و معضل ترافیک از دیگر چالش‌های این شهرستان است که با احداث بزرگراهی که استان‌های گیلان، قزوین و مازندران را به یکدیگر متصل می‌کند بخش زیادی از چالش‌های این منطقه مرتفع خواهد شد و گشایش قابل توجهی را برای استان در پی دارد.

نماینده عالی دولت در مازندران همچین کلنگ‌زنی یک پروژه سرمایه گذاری خارجی با اعتبار ۴۰ میلیون دلاری در منطقه جنت رودبار که بزرگترین مجتمع توریسم سلامت کشور است را از دیگر طرح‌های شاخص برای رامسر توصیف کرد و افزود: با عملیاتی شدن این طرح روزانه پنج پرواز خارجی از کشورهای حاشیه خلیج فارس به رامسر انجام می‌شود.

افزایش پایداری تامین آب آشامیدنی رامسر

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران هم در آیین آغاز عملیات اجرایی این طرح مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی رامسر گفت: در حال حاضر منابع تامین آب آشامیدنی رامسر، کتالم و سادات‌شهر تصفیه‌خانه میجران و ۱۳ حلقه چاه‌ عمیق است که بخشی از این آب به مخزن ۱۵ هزار متر مکعبی گالش‌محله منتقل می‌شود.

حیدر داوودیان افزود: با توجه به محدودیت ظرفیت سد میجران قرار است علاوه بر آب این سد، در آینده نیز پنج میلیون متر مکعب آب از سامانه‌های آبرسانی دوهزار که فاز اول آبرسانی آن اخیرا با حضور وزیر نیرو کلنگ‌زنی شد، تامین شود.

وی با بیان این‌که هزینه اجرای این طرح حدود ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، درباره اجزای آن، گفت: در این طرح علاوه بر مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی اجزای دیگری از جمله ساختمان کلرزنی و تاسیسات جنبی نیز اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: تامین آب آشامیدنی از آب‌های سطحی یکی از اولویت‌های اصلی شرکت آب منطقه‌ای مازندران است که در همین راستا ۹ مجتمع آبرسانی برای استان تعریف شد.

مجتمع شماره یک طرح جامع تأمین آب آشامیدنی مازندران، طرح آبرسانی به شهرهای رامسر، تنکابن و عباس‌آباد است که با توان تامین ۲ هزار و ۴۵۰ لیتر بر ثانیه آب سالم و بهداشتی از آب‌های سطحی، جمعیتی بالغ بر ۶۲۰ هزار نفر در ۱۰ شهر و ۲۰۴ روستای غرب استان را زیر پوشش قرار می‌دهد.

داوودیان از بهره‌برداری ۱۲ طرح زیرساختی این شرکت با مجموع اعتبار یک‌هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال در بخش‌های آبرسانی، آبیاری کشاورزی و حفاظت رودخانه‌ها به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی نیز خبر داد و گفت: این ۱۲ طرح شامل یک مجتمع آبرسانی روستایی، پنج طرح تامین آب کشاورزی و ۶ دیوار حفاظتی است که طی یک سال اخیر اجرا شد و اکنون به مناسبت دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: مجتمع آبرسانی ۱۴ روستای دهستان لفور سوادکوه شمالی که فاز نخست آن با آبرسانی به پنج روستا در دهه فجر پارسال گشایش یافته بود طی یک سال گذشته با آبرسانی به چهار روستای عالم‌کلا، تمر، لودشت و پاشاکلا با صرف ۵۰۰ میلیارد ریال به پایان فاز دوم رسید و همزمان با دهه فجر ساکنان این چهار روستا نیز از نعمت آب آشامیدنی پایدار و بهداشتی برخوردار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: بهره‌برداری از ۶ دیوار حفاظتی شامل کورکورسر در نوشهر، تازه‌آباد در بهنمیر، عسل‌سر و زوات شرق در چالوس، واز در نور و ولیکرود در فریدونکنار نیز بخشی از برنامه‌های آب منطقه‌ای مازندران به مناسبت دهه فجر امسال است.

داوودیان به تکمیل پنج طرح تامین آب کشاورزی هم اشاره کرد و گفت: سد انحرافی جوربند شهرستان نور با اثربخشی تامین آب برای ۸۰ هکتار زمین کشاورزی، سد انحرافی ملک‌جوی کلاردشت با سطح زیر پوشش ۸۰ هکتار، مرمت و بازسازی ۲ آب‌بندان در بهشهر شامل آب‌بندان‌های سارو با اثربخشی برای ۱۶۰ هکتار زمین کشاورزی و آب‌بندان زاغمرز با سطح زیر پوشش ۱۸۰ هکتار و طرح اضطراری انتقال آب از شبکه البرز به سیاهرود در جویبار پنج طرحی هستند که به مناسبت دهه فجر به طور رسمی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha