امیررضا رجبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رشد تولید برای ۱۵ واحد صنعتی در رسته های تولیدی خودرویی، دارویی، نساجی، قطعه سازی، برق و الکترونیک، چسب و رزین و صنایع معدنی در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: در حوزه معادن و اکتشافات معدنی خراسان رضوی نیز هشت ماده معدنی از رشد حداقل ۳۰ درصد در تولید برخوردار هستند که اگر رشد بیش از پنج درصد را برای آنها در نظر بگیریم، تعداد واحدهای برخوردارنده از این رشد به چندین برابر افزایش می یابد.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: امسال رشد تولیدات معدنی در استان به طور قطع به ۲ یا سه برابر افزایش خواهد رسید، زیرا ذخایر معدنی جدید در حال شناسایی است که به ظرفیت سرمایه های استان اضافه می شود.
وی اظهار داشت: برای کالاهای تولیدی منتخب که باید امسال به رشد حداقل ۳۰ درصدی دست یابند، تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده و با حمایت استانداری خراسان رضوی در اولویت پرداخت قرار گرفته است.
رجبی به پیگیری برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: پارسال کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان برای ۷۲۸ واحد صنعتی تشکیل جلسه داده که هزار و ۱۰۰ مصوبه برای حل آنها داشته و ۸۷ درصد از این مصوبات اجرایی شده است.
وی گفت: متوسط اجرای مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان ۲۰ درصد از میانگین کشوری بالاتر است و این اقدام در نتیجه تعامل و همکاری بین دستگاه های اجرایی دولتی و تشکلهای بخش خصوصی است.
به گزارش ایرنا، پنج هزار و ۳۴۹ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲۸۴ هزار و ۷۵۳ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹۴ هزار و ۴۹۴ نفر در خراسان رضوی پروانه بهره برداری دارند که سهم آنها از تعداد واحدهای دارای پروانه بهره برداری و اشتغال کل کشور هشت درصد است.
خراسان رضوی ۴۶ نوع ماده معدنی شناخته شده دارد که مهمترین آنها سنگ آهن پلاسری، مس، منگنز، کرومیت و سنگ آهک است، ۹۵۵ فقره پروانه بهره برداری معدنی با ذخیره قطعی ۲.۸۲ میلیارد تن در استان با اشتغال ۱۰ هزار و ۷۷۸ نفر و ظرفیت استخراج چهار هزار و ۴۰۲ میلیون تن هم وجود دارد.
نظر شما