فرماندار: زیرساخت‌های سنقروکلیایی نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است

کرمانشاه- ایرنا- فرماندار سنقروکلیایی گفت: بخشی از تجهیزات و ساختمان‌های اداری و همچنین زیرساخت‌های موجود این شهرستان قدیمی و نیازمند توجه و تخصیص اعتبارات ویژه است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «غلامرضا مرتضوی» در نشست شورای اداری شهرستان، افزود: سنقروکلیایی چهره زیبای استان کرمانشاه و واجد همه ویژگی های خوب مردمان زاگرس نشین هستند، تقدیم ۴٢٠ شهید و همچنین ١۵ هزار رزمنده گرانقدر در دوران دفاع مقدس و نقش‌آفرینی نام آوران در عرصه های مختلف علمی و ورزشی از افتخارات این شهرستان است.  

وی اظهار داشت: وجود مراکز علمی از جمله چهار دانشگاه فعال و همچنین ۲ مرکز حوزه علمیه پتانسیل مثبت و اثرگذاری در حوزه های علمی فراهم ساخته است.  

فرماندار سنقروکلیایی ادامه داد: با وجود این ویژگی های مثبت و نقاط قوت اما متاسفانه جمعیت شهرستان از ١١٨ هزار نفر سال ۶۵ در سال ٩۵ این عدد با کاهش ٣١ درصدی به ٨١ هزار نفر رسیده است.  

وی افزود: برخی از دلایل این کاهش جمعیت از جمله محدودیت دسترسی به راه های شریانی اصلی، نبود زیرساخت ها و وجود موانع توسعه ای و همچنین بحث اشتغال و مهاجرت به سمت شهرهای بزرگ تر است.  

فرماندار سنقروکلیایی گفت:به طور مثال در حوزه آموزش و پرورش از ٢٢٠ مدرسه نزدیک به ۶٠ مدرسه فرسوده و نیازمند بازسازی است و ٣٢ روستای ما در مدارس کانکسی فعالیت دارند.  

مقام عالی دولت در شهرستان سنقروکلیایی اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که می‌تواند در توسعه و سرعت رشد و پیشرفت و حل برخی از مشکلات کمک کند بحث اجرای عملیات احداث بزرگراه بیستون به سنقر و وینسار است که این پروژه از سال ٩٣ کلید خورده اما کُند پیش می‌رود.  

فرماندار سنقروکلیایی افزود: برنامه‌ریزی برخی از قسمت های این پروژه هم بر اساس اولویت نیست به عنوان مثال بخش هایی از پروژه نزدیک به ۲ سال آماده آسفالت است اما به جای تکمیل این بخش ها در محل های دیگر پروژه عملیات انجام می‌شود آن هم با سرعت پایین.

وی اظهار داشت: کمربندی شهر سنقر قریب به ٢٠ سال است که بخشی از آن اجرا شده اما به دلیل عدم اجرای ۲ پل غیرهم‌سطح متاسفانه این پروژه هم متوقف شده است.  

مرتضوی بیان کرد: در حوزه راه های روستایی نزدیک به ١٧٠ کیلومتر راه خاکی و شوسه است البته در سال پیش رو برنامه های خوبی در این زمینه تدوین و در دست اجرا داریم که انشاالله بتوانیم در این حوزه گام موثری برداریم.  

وی با بیان اینکه سنقروکلیایی در برخی از حوزه ها در استان به عنوان شهرستان های برتر است، افزود: این شهرستان به عنوان مثال در حوزه تولیدات دام و طیور و همچنین تولیدات کشاورزی سال های متوالی به عنوان قطب این حوزه ها شناخته می‌شود. هر چند که این شهرستان در مسیر راه کربلا قرار ندارد و از وجود سامانه گرمسیری و سردسیری و تسهیلات و اعتبارات سیل و زلزله محروم است لذا نسبت به تخصیص اعتبارات توجه ویژه می‌طلبد.  

توجه ویژه به امر توسعه زیرساخت ها در سال های اخیر، تبدیل و اتصال بزرگراه سنقر - بیستون به بزرگراه همدان - سنندج، گازرسانی صد درصدی به تمامی روستاها، احداث پست فوق توزیع برق شهرستان با پیشرفت ۶٠ درصدی با چشم‌انداز رفع نیاز صد ساله مردم این منطقه، توسعه شهرک صنعتی، پیشرفت ٢٠ درصدی پتروشیمی سنقر و همچنین برنامه ریزی برای احداث واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاری در شهرستان از جمله مباحثی بود که فرماندار سنقروکلیایی در این نشست به آنها اشاره کرد.

سنقر و کلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha