دعوت به مشارکت در انتخابات وظیفه همگانی است

ساری- ایرنا- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: تلاش برای افزایش مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری وظیفه همگانی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم عزیز زاده گرجی روز یکشنبه در نشست هیات های مذهبی مازندران در ساری، تحریم انتخابات و کاهش مشارکت مردم را ۲ برنامه جدی دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: حساسیت انتخابات آینده بسیار بالا است.

وی با اشاره به این که، راهبرد انتخابات از سوی رهبر معظم انقلاب با محوریت مشارکت حداکثری عنوان شده است، بیان داشت: بنابراین دعوت از دیگران برای حضور در انتخابات وظیفه و تکلیف همه است که در این بین هیات های مذهبی در محلات باید به فرمان ولایت فقیه به صورت ویژه اهتمام کنند.

معاون استاندار مازندران تصریح کرد: هیات های مذهبی با تغییر دولت ها و سیاست های جناحی فعالیت های خود را بر اساس اهداف دینی و اهل بیت (ع) انجام می دهند.

عزیز زاده گرجی با اظهار این که، کارکرد هیات های مذهبی هویت بخشی و الگو سازی در جامعه است، افزود: نمونه بارز الگو سازی شهید حججی است که هویت این شهید بزرگوار از هیات های مذهبی بوده است.

دعوت به مشارکت در انتخابات وظیفه همگانی است

وی تصریح کرد: هیات های مذهبی همواره مبتنی بر اخلاق و منافع اجتماعی فعالیت می کنند.

عزیز زاده گرجی، با ذکر این نکته که ایجاد صندوق های حمایت مالی از نیازمندان محله تا مشارکت در کمک های مردمی که نمونه آن را در دوران بیماری کرونا عملیاتی شده است، بیان داشت: حمایت و پشتیبانی از هیات های مذهبی مازندران را تمام قد انجام می دهیم.

معاون استاندار مازندران گفت: هیات های مذهبی اگر از مسوولان و دست اندرکاران استان درخواستی دارند همه جانبه حمایت می شوند.

طبق آمار سازمان تبلیغات اسلامی مازندران بیش از چهار هزار هیات مذهبی در استان فعالیت دارد.

انتخابات مجلس دوازدهم در مازندران که از آغاز فرآیند نام‌نویسی نسبت به دوره یازدهم با افزایش ۷۵ درصدی تعداد نامزدها داغ‌تر به نظر می‌آمد، با تایید صلاحیت بیش از ۵۰ درصد نامزدها و اعلام احراز نشدن صلاحیت برخی چهره‌های مشهور مدیریتی استان برای حضور در انتخابات وارد مرحله حساس‌تری شده است.

بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نام‌نویسی کردند که پس از بررسی پرونده‌ها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور، در نهایت ۳۷۷ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.

بر اساس اطلاعات دریافتی ایرنا و اعلام ستاد انتخابات مازندران، از ۱۲ نماینده کنونی این استان در مجلس شورای اسلامی ۱۰ نماینده موفق به دریافت تایید صلاحیت از هیات نظارت بر انتخابات شدند و صلاحیت ۲ نماینده احراز نشد.

مازندران ۹ حوزه انتخابیه شامل "ساری و میاندورود"، "قائمشهر، ‌سوادکوه، سوادکوه شمالی، ‌سیمرغ و جویبار"، "نکا، گلوگاه و بهشهر"، "تنکابن، ‌رامسر و عباس‌آباد"، "نور و محمودآباد"، "نوشهر، چالوس و کلاردشت"، "بابل"، "آمل" و "بابلسر و فریدونکنار" دارد که از این ۹ حوزه در مجموع ۱۲ نماینده راهی بهارستان می‌شوند.

طبق برنامه زمان‌بندی ستاد انتخابات کشور، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود. استان مازندران بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha