مدیرعامل بنیاد حامیان علم و فناوری ایران: نیکوکاران خلاءهای دولت را پوشش می‌دهند

مشهد-ایرنا- مدیرعامل بنیاد حامیان علم و فناوری ایران گفت: افراد نیکوکار در واقع به موضوع ها و جاهایی که دولت نمی‌تواند حضور پیدا کند، ورود می‌کنند و خلاءهای موجود را پوشش می‌دهند.

دکتر محمد حسن امید روز پنجشنبه و در حاشیه ششمین گردهمایی سراسری خیّران آموزش عالی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به عنوان مثال در سال های گذشته، دانشگاه‌ها با مشکل در حوزه های زیرساختی از جمله خوابگاه، آزمایشگاه و ساختمان مواجه بودند و افراد نیک اندیش توانستند کارهای بسیاری را انجام دهند.

وی ادامه داد: اکنون خیرّان بسیاری علاقه‌مند به حمایت از کرسی‌های علمی و پژوهشی در حوزه های معنوی، فکری و مادی هستند و اگرچه تا چند سال گذشته بیشتر کمک ها سخت افزاری بود ولی هم اکنون کمک‌های نرم افزاری در حمایت از افراد دانشجو و ایده های دانشجویی و نخبگان افزایش پیدا کرده است.

مدیر عامل بنیاد حامیان علم و فناوری ایران گفت: بر همین اساس از سال گذشته، افراد نیکوکار تعهد کردند تا هر ماه به حدود هزار نفر از دانشجویان معرفی شده از سوی دانشگاه ها، وام شرافتی با رقم ۴۰۰ هزار تومان بدون دریافت سفته و ضامن پرداخت کنند و این افراد بر اساس اخلاق و وجدان متعهد به بازگرداندن مبلغ وام پس از پایان درس شوند.

امید با اشاره به سابقه ایجاد گردهمایی افراد نیکوکار از سال ۱۳۹۴ اظهار کرد: خروجی آن نشست، منجر به ساخت ۲ خوابگاه بزرگ در دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بجنورد شد.

وی اضافه کرد: کشور ما سابقه طولانی در موضوع وقف و آموزش عالی همچون ربع رشیدی و نظامیه ها دارد ولی متاسفانه در چند دهه اخیر توجه به حوزه وقف علم و فناوری کم شده است.

او ادامه داد:با شکل گیری بنیاد حامیان علم و فناوری و برگزاری گردهمایی سالانه خیّران آموزش عالی با هدف ایجاد و بررسی راهکارهایی برای حمایت از دانشجویان دانشگاه ها و نخبگان، رفته رفته نگاه نیکوکاران کشورمان از آموزش و پرورش، بهداشت و اسکان به آموزش عالی نیز متوجه شده است.

مدیر عامل بنیاد حامیان علم و فناوری ایران با اشاره به این که امسال پویش محوری این گردهمایی، حمایت از ایده های نوآورانه و کارآفرین دانشجویی است افزود: یکی از مشکلات این است که دانشجویان با استعداد دارای ایده هایی هستند که می‌توانند آن را تجاری کنند و باعث اشتغال شوند ولی کمتر مورد حمایت واقع می‌شوند و سعی ما در این همایش این است تا راهی برای ایجاد شوق و امید در میان دانشجویان ایجاد کنیم و با حمایت از تیم‌های دانشجویی که صاحب ایده هستند، مسائل کشور را حل کنند و منجر به تولید و خلق ثروت شوند.

امید افزود: امیدواریم با ایجاد صندوق حمایت از ایده های نوآورانه و کارآفرین دانشجویی بتوانیم در طول سال از آنها حمایت کنیم و بر همین اساس با ایجاد تفاهمنامه با دانشگاه ها و پارک‌های علم و فناوری، دانشجویان دارای ایده حمایت شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha