تراکم جمعیت دانش‌آموزان در پردیس و بومهن بالا است

تهران- ایرنا- رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: مدارس فازهای یک تا چهار در شهر جدید پردیس و مدارس شهر بومهن تراکم جمعیت دانش‌آموزی بالایی دارند و ساخت مدارس جدید برای کاهش این تراکم ضروری است.

به گزارش ایرنا، مصطفی حسنوند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در بومهن ۳۲ مدرسه داریم که از این تعداد ۲۸ مدرسه به دلیل تراکم بالای دانش آموزان در ۲ شیفت فعالیت دارند.

وی ادامه داد: بنیاد برکت ساخت ۲ مدرسه در مناطق هوا فضا و شهرآباد بومهن را در درست ساخت دارد و تا ۱۰ روز آینده به بهره برداری می رسد.

حسنوند اضافه کرد: اما ساخت این مدارس پاسخگوی تراکم بالای دانش آموزان بومهن نیست و ساخت دست کم ۱۰ مدرسه تراکم جمعیت دانش آموزان این شهر را کاهش می دهد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: خیران مدرسه ساز برای ساخت مدرسه به ما مراجعه می کنند اما زمین مناسب در اختیار نداریم و در این راستا از شهرداری برای تخصیص زمین مناسب برای ساخت مدرسه توسط خیران کمک می خواهیم.

حسنوند با اشاره به ضرورت بازسازی برخی از مدارس شهر بومهن، توضیح داد: مدارسی که شرکت عمران ساخته  است نیاز به باز سازی ندارد اما در این شهر برخی مدارس نیاز به بازسازی دارند و به دلیل کمبود فضای آموزشی نمی توانیم دانش آموزان را به محل دیگری انتقال بدهیم و مدارس را بازسازی کنیم.

وی با بیان اینکه رشد جمعیت دانش آموزان در شهرستان پردیس حدود ۱۲ درصد است، اظهار داشت: جمعیت دانش آموزان  شهرستان در ابتدا ۱۶ هزار نفر بود و در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار دانش آموز داریم و این تعداد پس از بارگزاری کامل جمعیت در واحدهای مسکن مهر چند برابر می شود.

در حوزه تامین زیرساخت آموزشی کمبود داریم

رئیس اداره آموزش و پرورش این شهرستان با تاکید به ضرورت تامین زیرساخت های آموزشی برای جمعیت آتی پردیس، اظهار داشت: با جمعیت فعلی مشکل کمبود امکانات آموزشی داریم و به طور قطع برای جمعیت آینده با این تعداد فضای آموزشی به مشکل بر می خوریم و افزایش تعداد فضاهای آموزشی در شهرهای این شهرستان ضروری است.

حسنوند گفت: در حال حاضر ۱۲۳ کد واحد آموزشی از ۸۴ مدرسه داریم و به زودی ۲ مدرسه در بومهن، یک مدرسه در فاز هشت، یک واحد آموزشی در فاز ۱۱ و یک مدرسه در فاز پنج به آموزش و پرورش تحویل می شود.

وی افزود: با استناد به قانون ماده ۲۸ در حدود ۲۷۰ نفر دانش آموخته تربیت معلم از طریق آزمون جذب شدند و وضعیت آموزشی را با خرید خدمات مربیان پیش دبستانی و یا افرادی که رشته آنها متناسب با نیازهای آموزش و پرورش بود ارتقا دادیم. 

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: بر اساس قانون در شهرهای جدید به ازای ساخت هر ۴۰۰ واحد مسکونی یک واحد آموزشی باید ساخته شود و در حال حاضر حدود ۳۳ هزار واحد در فازهای ۱۱ و هشت ساخته شده و از نظر فضای آموزشی کمبود داریم و مدارس اجتماع محور را هنوز به ما تحویل نداند.

حسنوند با تاکید بر ضرورت حفظ سلامت دانش آموزان و معلمان در بازگشایی مدارس، اظهار داشت: در بازگشایی مدارس تابع دستور العمل های ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و همه مدارس در سطح شهرستان، تدریجی و به صورت شیفت بندی با رعایت فاصله اجتماعی بازگشایی شدند.

وی با اشاره به رتبه آموزشی شهرستان، توضیح داد: در حوزه آموزشی حائز رتبه پنجم در بین ۲۱ منطقه هستیم و در آزمون سراسری امسال ۱۸۹ دانش آموز شهرستان در دانشگاه های دولتی پذیرفته شدند و ۳۰ داوطلب پذیرفته شده در آزمون سراسری با رتبه زیر یک هزار داشتیم و در رشته ورزش تکواندو دانش آموزان ما رتبه جهانی کسب کردند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان پردیس گفت: در شهرستان پردیس هشت دبیرستان و هشت هنرستان دخترانه و پسرانه فعال هستند و کلاس‌های عملی آنها با شیفت بندی و رعایت دستور العمل های بهداشتی  به صورت حضوری برگزار می شود.

شهرستان پردیس با جمیعتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha