بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه داروها تولید داخل است

تهران - ایرنا- رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی کشور با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در کشور تولید می‌شود، گفت: داروهای ایرانی از لحاظ اثربخشی با مشابه خارجی برابری دارند و باید توجه، حمایت و سرمایه گذاری به سمت تولید داخلی بیشتر سوق داده شود.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، فرامرز اختراعی روز دوشنبه در نشست خبری که در پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: ایران در منطقه به لحاظ زیرساخت‌های تهیه مواد اولیه دارویی و بسته‌بندی منحصر به فرد است و در این شرایط چرا باید داروی خارجی زیاد وارد شود.

وی با تاکید بر تقویت توان تولید داخلی، ادامه داد: تمام داروهای ژنریک مورد آزمایش قرار می‌گیرند و از لحاظ کیفیت با داروهای خارجی برند برابری می‌کنند همچنین مواد اولیه داروهای ضد سرطان در کشور تولید می‌شود.

رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی کشور تصریح کرد: مواد دارویی به دلیل استراتژیک بودن و اهمیت آن در بخش درمان باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در دنیا ظرفیت‌های تولید مواد مؤثره دارویی وجود دارد که می‌توانیم با کمک شرکت‌های دانش بنیان و داروسازان این مواد با کیفیت و قیمت پایین تولید شود و در بازارهای بین المللی رقابت داشته باشیم.

اختراعی تصریح کرد: ارزش فنی تولید مواد دارویی مؤثره در کشور ما در صنعت داروسازی باید مورد توجه قرار گیرد زیرا ویروس کرونا نشان داد مواد مؤثره دارویی در بهبود بیماری‌ها تاثیرگذار است و در این زمینه در میان کشورهای مختلف خوش درخشیدیم.

سید محمدرضا موسوی عضو سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی کشور نیز در این نشست خبری اظهار داشت: داروی ایرانی مشابه داروی خارجی اثرگذاری دارد و باید رسانه‌ها در این زمینه اطلاع رسانی وسیع داشته باشد زیرا به بخش اقتصادی کشور کمک می‌شود.

وی اظهار داشت: از لحاظ علمی، می‌توان راستی آزمایی در مورد اثربخشی داروهای ایرانی که مشابه خارجی دارند، انجام داد اما این درحالیست که اکنون تبلیغات منفی برای استفاده از داروهای ایرانی وجود دارد.

عضو سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی کشور تصریح کرد: چهار میلیارد دلار ارز برای مواد اولیه دارویی در کشور تخصیص یافته است و صنایع داروسازی پای کار هستند که به این صنعت کمک می‌کنند. تبدیل شدن ایران به قطب تولید مواد موثره و اولیه دارویی می تواند ثروت عظیم و اشتغال‌زایی فوق العاده برای کشور به همراه داشته باشد.

موسوی تاکید کرد: مواد دارویی به دلیل استراتژیک بودن و اهمیت آن در بخش درمان باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در کشور ظرفیت‌های تولید مواد موثره دارویی وجود دارد که می‌توانیم با کمک شرکت‌های دانش بنیان و داروسازان تولید با کیفیت و قیمت پایین داشته باشیم و در بازارهای بین‌المللی به رقابت بپردازیم.

به گفته عضو سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی کشور، صادرات مواد اولیه دارویی نیز می تواند ارزآوری خوبی را برای کشور داشته باشد و تولید آنها در کشور مزیت‌های زیادی دارد و باید بیشتر در این زمینه متمرکز شویم.

ششمین نمایشگاه مواد اولیه دارویی و بسته بندی فارمکس ۱۴ تا ۱۷ تیر در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جامعه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha