دولت کار ناتمام دیگری را تمام کرد/ بهره‌برداری بیمارستان فردیس با حضور رئیس جمهور

تهران - ایرنا - بیمارستان فردیس که با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد تحویل دولت سیزدهم شده بود، فردا ۱۷ آذر با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایرنا، در ادامه تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام در دولت سیزدهم، این بار نوبت به بیمارستان ۲۶۰ تخت خوابی فردیس با نام "شهید سلیمانی" رسید، بیمارستانی که ۲ بار برای عملیات عمرانی آن در دولت گذشته کلنگ زنی انجام گرفته و در نهایت پیشرفت فیزیکی آن تا سال ۱۴۰۰ به ۵۰ درصد رسیده بود.

بیمارستان فردیس که در ابتدای کار ساخت آن در زمینی به مساحت ۱۷ هزار متر مربع آغاز شد با همکاری مدیریت شهری فردیس و دولت مساحت اراضی آن به ۲۷ هزار متر مربع رسید. این بیمارستان با زیر بنای ۲۱ هزار متر مربع در پنج طبقه ساخته شده که دارای بخش های مختلف تخصصی و فوق تخصصی پزشکی است.

این بیمارستان فردیس در قالب سه بلوک و به صورت عمومی (جنرال) ساخته شده است و ظرفیت تعداد تخت‌های آی سی یو بیمارستان فردیس از هفت تخت به ۳۷ تخت افزایش یافته است.

در سفر ۱۸ فروردین رئیس جمهور به استان البرز و شهر فردیس، بازدیدی از بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی انجام گرفت، بازدیدی که در روند اجرای آن تاثیر بسزایی داشت و تصویب اعتبار ۶۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل بیمارستان فردیس گشایشی دوباره برای شتاب در تکمیل این پروژه به وجود آورد.

دولت کار ناتمام دیگری را تمام کرد/ بهره‌برداری از بیمارستان فردیس با حضور رئیس جمهور


شهری که بیمارستان نداشت

فردیس تا قبل از سال ۹۲ بخشی از کلانشهر کرج محسوب می شد که از آن پس به عنوان یک شهرستان جدید استقلال جغرافیایی پیدا کرد؛ منطقه ای که از ابتدایی ترین خدمات در بخش درمان و سایر نیازها محروم است و علت این محرومیت را باید در سایه سنگین ۲ کلانشهر کرج و تهران جستجو کرد.

ساکنان فردیس که از هیچ گونه امکانات بهداشتی و درمانی بهره ای نبرده اند سال های متمادی است که علاج دردهای خود را در بیمارستان های کرج، شهریار و تهران می جویند؛ مردمی که کرونا حال و روز درمانی آنها را بدتر کرد تا جایی که برای درمان بیماران کرونایی به مدد بسیج و سپاه بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه در این شهرستان برپا شد تا شاید از آلام مردم آن کاسته شود.

دولت دوازدهم با اطلاع از همین مساله، در سال ۱۳۹۲ برای ساخت بیمارستانی در این منطقه از استان البرز آستین بالا زد، یکبار در همین سال کلنگ بیمارستان بر زمین خورد و بار دوم سه سال بعد و در سال ۱۳۹۵ با این وعده که بناست در بازه زمانی سه ساله بهره برداری برسد، کاری که دولت سیزدهم آن را به پایان رساند.

بهره‌برداری از بیمارستان ۱۰ ساله در سفر رئیس جمهور

استاندار البرز در آخرین نشست خبری خود که عصر چهارشنبه ۱۵ آذر برگزار شد در تشریح برنامه های دومین سفر رئیس‌جمهور به استان البرز گفت: یکی از پروژه‌های که در این سفر به بهره‌برداری می‌رسد بیمارستان شهید سلیمانی فردیس است و با توجه به اینکه سرانه تخت بیمارستانی در البرز نصف سرانه کشور است، ۲ هزار و ۲۰۰ تخت در البرز وجود دارد که نیاز داریم همین تعداد به سرانه درمانی استان افزوده شود.

مجتبی عبداللهی با بیان اینکه بیمارستان فردیس ۲۶۰ تخت بیمارستانی دارد که به مرور زمان بخش‌های مختلف آن از ابتدای سال به بهره برداری رسیده است، اضافه کرد: بیمارستان به آفرین نیز مربوط به بخش خصوصی با ۲۶۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی استان البرز اضافه می‌شود.

دولت کار ناتمام دیگری را تمام کرد/ بهره‌برداری از بیمارستان فردیس با حضور رئیس جمهور


پیشرفت ۵۰ درصدی در یک سال

پس از سفر نخست رئیس جمهور به استان البرز در فروردین سال ۱۴۰۱، معاون امور اجرایی رئیس جمهور برای مطلع شدن از روند اجرای مصوبات و نحوه پیشرفت پروژه ها، از بیمارستان فردیس نیز بازدید داشت و به همین دلیل در آخرین بازدیدی که از این بیمارستان روز سه شنبه ۱۴ آذر انجام داد، گفت: بیمارستان فردیس پس از سفر رئیس جمهوری با سرعت تکمیل و ۵۰ درصد پیشرفت آن ظرف یک سال اخیر محقق شد.

محسن منصوری با اشاره به اینکه این مرکز درمانی مصداق کامل جهاد است، گفت: این بیمارستان پس از ۱۰ سال، ظرف یک‌سال گذشته ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

بیمارستان فردیس پس از سفر رئیس جمهوری با سرعت تکمیل و ۵۰ درصد پیشرفت آن ظرف یک سال اخیر محقق شد

وی با بیان اینکه طول عمر کلنگ زنی و میزان پیشرفت بیمارستان طی چند سال اخیر کمتر از ۵۰ درصد بود، اضافه کرد: طی یک سال گذشته یک هزار میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز این بیمارستان هزینه شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه روند بیمارگیری در این مرکز آغاز شده است، اظهار کرد: بنظر می‌رسد این بیمارستان در حال حاضر هیچ مشکلی نداشته باشد و در صورت وجود چالش بررسی و رفع آن در دستورکار قرار خواهد گرفت.

دولت کار ناتمام دیگری را تمام کرد/ بهره‌برداری از بیمارستان فردیس با حضور رئیس جمهور


بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس از مهمترین پروژه های وزارت بهداشت در استان البرز است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از پروژه بیمارستان شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از مهمترین پروژه های وزارت بهداشت در استان البرز یاد کرد و گفت: خوشبختانه این بیمارستان از بهمن ماه سال گذشته، بیماران را پذیرش کرده و روز جمعه ۱۷ آذر با حضور رییس جمهور به صورت رسمی افتتاح می شود.

بهروز رحیمی با اشاره به جمعیت بیش از ۷۰۰ هزار نفری ساکن در شهرستان فردیس، اظهار داشت: تا قبل از راه اندازی بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی فردیس، حتی یک تخت بیمارستانی هم در این شهرستان فعال نبود.

وی ادامه داد: این پروژه در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان ساخته و تجهیز شده اما ارزش روز این پروژه، حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است. در استان البرز، وضعیت زیرساخت های درمانی، استاندارد و کافی نیست که پروژه هایی برای توسعه زیرساخت ها در حال اجراست.

پروژه های بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی سیدالشهدا(ع) کرج با زیربنای ۲۷ هزار متر مربع، بیمارستان سوختگی استان البرز با ظرفیت ۵۰ تخت بیمارستانی، بیمارستان کمالشهر با ظرفیت ۱۰۰ تخت، طالقان با ۳۲ تخت و توسعه بیمارستان اشتهارد با ظرفیت ۳۲ تخت بخشی از پروژه های درمانی در حال ساخت استان البرز است.

رحیمی با بیان اینکه ساخت ۷۳۴ تخت بیمارستانی در استان البرز پیگیری می شود که ۲۶۰ تخت آن روز جمعه و با حضور رییس جمهور در فردیس افتتاح می شود، گفت: خوشبختانه ۹۰ هزار متر مربع فضای بهداشتی و درمانی در این استان در حال ساخت و شامل بیمارستان، طرح توسعه بیمارستان، ۱۰ پایگاه اورژانس، دو کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی و ۱۶ پروژه بهداشتی مانند مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی، پایگاه سلامت، خانه بهداشت، آزمایشگاه و محل زیست پزشک است.

وی با اشاره به نیاز استان البرز به توسعه زیرساخت های حوزه سلامت، از تعریف یک بیمارستان بزرگ(مگاهاسپیتال) برای این استان خبر داد و گفت: دستور وزیر بهداشت، تعریف یک بیمارستان بزرگ برای این استان است.

دولت کار ناتمام دیگری را تمام کرد/ بهره‌برداری از بیمارستان فردیس با حضور رئیس جمهور


بهره‌برداری از هفت هزار تخت بیمارستانی تا پایان سال

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اضافه شدن ۷ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان سال در کشور، خاطرنشان کرد: پروژه های بیمارستانی تنکابن، قائمشهر، اکباتان همدان، خمین، حضرت ولیعصر(عج) اراک و چندین پروژه دیگر آماده افتتاح هستند که باید از همراهی استانداری ها و سازمان برنامه و بودجه تقدیر کنیم.

رحیمی تاکید کرد: خوشبختانه اکثر پروژه های مهم بهداشتی و درمانی با نظر موافق رییس جمهور، در سفرهای استانی مورد توجه قرار گرفته و برای تکمیل آنها، اعتباراتی مصوب شده که از محل منابع سفرهای رییس جمهور، تامین می شود.

وی با بیان اینکه یکی از سیاست های اصلی دولت مردمی، تعیین تکلیف و اتمام پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت است، گفت: از ابتدای کار دولت با برنامه ریزی های انجام شده در قالب قرارگاهی که وزیر بهداشت تشکیل داد، همه پروژه های بهداشتی و درمانی تعیین تکلیف شدند و نقشه راهی برای اتمام آنها ترسیم شد.

اکثر پروژه های مهم بهداشتی و درمانی با نظر موافق رییس جمهور، در سفرهای استانی مورد توجه قرار گرفته و برای تکمیل آنها، اعتباراتی مصوب شده استمعاون وزیر بهداشت با بیان اینکه هدف ما در ابتدای دولت این بوده که پروژه عمرانی راکد نداشته باشیم، گفت: پروژه هایی که پیشرفت فیزیکی بالاتری داشته و در مناطق محروم و مرزی قرار داشتند و همچنین پروژه های جوانی جمعیت، در اولویت کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

دکتر رحیمی با اشاره به اضافه شدن ۱۶ هزار تخت بیمارستانی جدید به ظرفیت کشور در دو سال اول دولت مردمی، یادآور شد: پروژه های درمانی با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و بالاتر، هزینه های بالایی برای تامین تاسیسات، موتورخانه، زیرساخت ها و نصب تجهیزات نیاز دارند.

وی از تعریف ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی به عنوان یکی از اولویت های وزارت بهداشت در اوایل کار دولت مردمی یاد کرد و گفت: حجم این پروژه ها، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی و در راستای تقویت شبکه بهداشت کشور است. تاکید وزیر بهداشت این بوده که باتوجه به اجرای برنامه سلامت خانواده، زیرساخت های حوزه بهداشت تقویت شود. تا کنون ۲ هزار پروژه به اتمام رسیده و ۲ هزار پروژه دیگر نیز تا سال آینده تکمیل می شود.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جامعه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha