حفاظت محیط زیست برای صدور مجوز زیست‌محیطی سد آزارود تنکابن اعلام آمادگی کرد

ساری- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران از اعلام آمادگی سازمان حفاظت محیط زیست برای تسریع در صدور مجوز زیست‌محیطی سد آزارود شهرستان تنکابن خبر داد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران، حیدر داوودیان با بیان این‌که سد آزارود یکی از طرح‌های مهم شرکت آب‌منطقه‌ای برای تامین آب آشامیدنی در غرب استان است، گفت: مطالعات سد آزارود در شهرستان تنکابن پایان یافت و پیگیری‌ها برای دریافت مجوز ارزیابی زیست‌محیطی این پروژه در حال انجام است.

وی افزود: در این نشست با دکتر سلاجقه ضمن تشریح طرح جامع آب‌رسانی به مازندران، نقش و جایگاه سد آزارود نیز شرح داده شد و رایزنی‌هایی برای تسریع در روند صدور مجوز زیست‌محیطی سد آزارود انجام شد که با اعلام آمادگی معاون محترم رئیس‌جمهور برای تعامل در صدور مجوز زیست‌محیطی این پروژه همراه بود.

مدیر عامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: دکتر سلاجقه در این جلسه قول مساعد دادند تا با توجه به اهمیت طرح‌های آب‌رسانی برای دولت، همکاری‌های لازم در مسیر صدور مجوز زیست‌محیطی بر اساس ضوابط و با در نظر گرفتن همه جوانب انجام شود.

داوودیان اظهار کرد: رییس سازمان حفاظت محیط زیست در این جلسه تاکید کردند که همکاری برای اجرای طرح‌های آب‌رسانی با توجه به اهمیتی که برای جامعه دارند، یکی از اولویت‌های این سازمان محسوب می‌شوند و تلاش می‌شود که درباره سد آزارود نیز تعامل و همکاری لازم به عمل آید.

وی خاطرنشان کرد: با توجه اعلام آمادگی سازمان حفاظت محیط زیست برای صدور مجوز زیست‌محیطی سد آزارود، امیدواریم در آینده نزدیک شاهد دریافت این مجوز باشیم تا پس از آن اقدامات لازم برای اخذ ردیف اعتباری و نزدیک شدن به فاز اجرایی پروژه را انجام دهیم.

سد آزارود که قرار است روی رودخانه آزارود ساخته شود یکی از زیرساخت های اصلی اجرای طرح جامع آبرسانی مازندران است که روی رودخانه آزارود در شهرستان تنکابن ساخته خواهد شد.

مخزن ۲۰ میلیون متر مکعبی این سد حدود ۵۸ هکتار مساحت خواهد داشت و آب مورد نیاز حدود ۷۰۰ هزار نفر در شهرستانهای تنکابن، چالوس و نوشهر را تامین خواهد کرد.

حفاظت محیط زیست برای صدور مجوز زیست‌محیطی سد آزارود تنکابن اعلام آمادگی کرد

طبق آمارهای رسمی در حال حاضر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب در بخش کشاورزی مازندران مصرف می شود. مازندران ۴۶۰ هزار هکتار زمین های کشاورزی دارد که سالانه بیش از هفت میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در آنها تولید می شود.

بر اساس آمارهای رسمی، توان بالقوه آب مازندران در حد ۶ میلیارد و ‌ ۶۰۰میلیون مترمکعب است که از این مقدار چهار میلیارد و ‌ ۹۰۰میلیون مترمکعب آب های سطحی و بقیه آب های زیرزمینی است.
به طور میانگین سالانه حدود یک میلیارد و ‌ ۵۵۰میلیون مترمکعب آب در بخش آب های سطحی و یک میلیارد و ‌ ۳۵۰میلیون مترمکعب در بخش آب زیرزمینی بهره برداری می شود و بقیه آب سطحی طی سال به صورت هرز به دریا می ریزد.

مازندران دارای ۸۵۰ قطعه آببندان، ۲ سد بزرگ و ۹ سد کوچک و ۱۲۰ شاخه رودخانه به طول هفت هزار کیلومتر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha