توجه به سهم بخش خصوصی در برنامه هفتم توسعه کم‌ است

سمنان - ایرنا - رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان مدعی شد: جایگاه، سهم و حضور بخش خصوصی در برنامه هفتم توسعه کم است و به خوبی دیده نشد، از این رو انتظار می‌رود مسوولان در این زمینه به منظور اقناع افکار عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرج‌الله معماری روز سه‌شنبه در آیین تجلیل از صنعتگران و معدنکاران نمونه استان سمنان در سالن همایش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با حضور محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: مطالبه بخش خصوصی از نظام تصمیم‌گیری، تعیین سهم بخش خصوصی از اقتصاد است و این مطالبه وجود دارد که سهم زیر ۵۰ درصد برای بخش خصوصی در نظر گرفته نشود.

وی با تاکید بر توجه به سهم بخش خصوصی در برنامه هفتم توسعه بیان کرد: تقویت تناسب‌ برنامه هفتم با شعار سال به منظور تحقق شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب باید مورد توجه باشد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: بخش خصوصی سربازان جنگ اقتصادی هستند و انتظار می‌رود در برنامه هفتم توسعه در حد جایگاه واقعی خودشان در اقصاد دیده شوند.

زنگ خطر مهاجرت سرمایه‌گذاران در کشورهای دیگر برای سرمایه‌گذاری

رییس انجمن پلیمر ایران و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان نیز گفت: مسوولان مراقب باشند تا سرمایه‌گذار احساس ناامنی اقتصادی و سرمایه‌ای نکند، چرا که اگر این ذهنیت شکل بگیرد سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر سوق پیدا می‌کنند و این موضوع چالش‌زا است.

سعید ترکمان افزود: بخش خصوصی این احساس را دارد که با وجود تمام تلاش‌ها در دور باطل قرار گرفته و این ذهنیت مضر برای امید و سرمایه اجتماعی است و اگر مسوولان قبول دارند کشور درگیر جنگ اقتصادی است باید همراهی لازم با بخش خصوصی داشته باشند.

وی تصریح کرد: تعداد زیادی از واحدهای تولیدی استان سمنان در زمینه تامین سرمایه در گردش مشکل دارند و خروج از نرخ دستوری و فعالیت بانک‌ها به صورت سامانه‌ای گره‌گشای مشکل‌ها است.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان اظهار کرد: تامین نیروی انسانی با کیفیت برای کار در واحدهای صنعتی مشکل حاد استان سمنان است و انتظار می‌رود رفع این چالش با همراهی مسوولان مورد توجه قرار بگیرد.

وی با انتقاد از طولانی بودن روند اداری و مدت زمان صدورکارت بازرگانی، بیان کرد: یک واحد تولیدی بیش از یک ماه و نیم برای دریافت کارت بازرگانی زمان لازم دارد و انتظار می‌رود این زمان کوتاه شود.

ترکمان با بیان اینکه قوانین در زمینه ثبت سفارش و صادرات برای تولید کننده نگران‌کننده است، اظهار امیدواری کرد که رفع دغدغه تولیدکنندگان اولویت ویژه مسوولان باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۲ هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی برای ۵۷ هزار نفر در استان سمنان فعال است و ۵۰۰ واحد با پیشرفت فیزیکی بالای ۲۰ درصد نیز در دست ساخت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha