شهرداری کرمانشاه طرح جداسازی فاضلاب از قره‌سو را با جدیت دنبال کند

کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه رودخانه قره سو یکی از ظرفیت های بزرگ گردشگری شهر کرمانشاه است و شهرداری کرمانشاه باید طرح جداسازی فاضلاب از این رودخانه را با جدیت دنبال کند.

به گزارش ایرنا؛ منوچهر فخری روز شنبه در نشست قرارگاه عملیاتی آب شرب شهر کرمانشاه که با حضور مدیران دستگاه های عضو برگزار شد، عنوان کرد: نشست های قرارگاه آب شرب، یکی از قرارگاه های کاربردی، عملیاتی و اجرایی است که از ابتدا تاکنون در هر نشست تصمیمات بسیار اثرگذاری برای حل مشکلات این حوزه اتخاذ و سپس اجرایی کرده است.

وی افزود: در تابستان امسال به دلیل خشکسالی حاد و کاهش شدید بارندگی ها همه استان ها با بحران کمبود آب شرب مواجه بودند ولی در شهر کرمانشاه با توجه به دوراندیشی های صورت گرفته توسط استاندار و اجرای طرح ترمیم خط انتقال آب شرب گاوشان به شهر کرمانشاه و اجرای فاز اضطراری تصفیه خانه غدیر، با کمترین مشکل روبرو بود.

فخری ادامه داد: تابستان امسال دستگاه هایی مانند آبفا، آب منطقه ای، شهرداری و سایر دستگاه ها هم تلاش بسیاری برای اجرای طرح ها و برنامه های حوزه آب شرب کردند.

وی در بخش دیگری از سخنانش رودخانه قره سو را یکی از ظرفیت های خوب گردشگری شهر کرمانشاه دانست و گفت: یکی از مشکلات قره سو، ورود فاضلاب به این رودخانه است که شهرداری کرمانشاه باید هر چه سریع تر طرح خود را برای جداسازی فاضلاب از قره سو را با جدیت اجرایی کند.

گزارش ایرنا؛ رودخانه قره‌سو از سراب روانسر واقع در ۵۰ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه سرچشمه می‌گیرد و با جهت شمال غربی به جنوب شرقی جریان پیدا می‌کند. در ۱۵ کیلومتری کرمانشاه رودخانه رازآور و شاخه‌های فرعی آن به قره‌سو می‌ریزد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و ۲۴ هزار کیلومتر مساحت، دارای رودخانه های مهمی همچون گاماسیاب، قره سو، سیروان، دینورآب، زمکان، رازآور، مرگ و الوند است.   

بیش از یک میلیون نفر از جمعیت استان در شهر کرمانشاه سکونت دارند.

این استان در مجموع هزار و ۷۷۰ کیلومتر رودخانه دارد که ۲۰۰ کیلومتر آن در داخل شهرهای استان است.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha