به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس؛ لارووف با اطمینان تاکید کرد که با این گفت و گوها آنها درک بهتری از چگونگی روند اجرای این توافقنامه ها به دست خواهند آورد.
جیهان بایراموف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان، گفت که از هنگام برگزاری نشست پیشین در ماه مه، شمار چشمگیری از تماس های دوجانبه و چندجانبه برگزار شده و بررسی توافق ها برای حل و فصل اختلافات شامل تعیین مرزهای دو کشور و ازسرگیری تماس ها، مفید خواهد بود.
آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان نیز گفت که نشست کنونی فرصت خوبی برای یافتن راه حل هایی برای عادی سازی روابط با جمهوری آذربایجان و مذاکره در باره ناگورنو قره باغ خواهد بود.
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه که به تازگی با الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان، نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان و چارلز میشل رئیس شورای اروپا به منظور تکمیل توافقنامهای برای اعزام یک هیئت غیرنظامی اتحادیه اروپا به مرز این کشورها برای ارزیابی وضعیت، به گفت وگو نشسته، مسکو را به تحریک عمدی درگیریهای اخیر میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای بی ثبات کردن منطقه قفقاز متهم کرد.
به گزارش ایرنا از رویترز، مکرون چهارشنبه شب در گفت وگو با تلویزیون ۲ فرانسه تصریح کرد که مسکو در ماههای اخیر تنشها را به نفع جمهوری آذربایجان دامن زده است.
رئیس جمهور فرانسه در ادامه افزود: "آنچه در دو سال گذشته در مرزها اتفاق افتاده است گویا استقرار ۵ هزار نیروی روسی برای تضمین مرز آنجا است (اما) روسها از این درگیری که به چندین قرن پیش بر میگردد استفاده کرده و با همدستی ترکیه در خاک جمهوری آذربایجان بازی کرده و برای تضعیف ارمنستان بازگشته است.
مکرون مدعی شد: چیزی که شما شاهد آن هستید تلاش روسیه برای بی ثبات کردن است. میخواهد در قفقاز بی نظمی ایجاد کند تا همه ما را بی ثبات کند.
فرانسه به همراه آمریکا و روسیه رؤسای مشترک گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا هستند که در مورد قره باغ میانجیگری میکند.
نظر شما