استاندار: عملکرد شهرداری‌ها در حوزه ترافیکی استان مرکزی رضایت بخش نیست

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: عملکرد شهرداری‌های استان در حوزه ترافیکی رضایت بخش نیست و این بخش باید به وظایف خود به خوبی عمل کند.

 به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلض الائمه» روز یکشنبه در نخستین همایش قربانیان و مصدومین ترافیکی و نمونه‌های ترافیکی استان مرکزی در اراک افزود: شهرداری‌ها منابع مالی خوبی دارند که این اعتبارات بیش از منابع عمران در اختیار دولت است و باید بخشی از آن برای صیانت از جان و اموال مردم هزینه شود.

وی بیان کرد: کاهش میزان تصادفات و کشته شدگان ناشی از این حوادث، مطالبه مردم و رهبر معظم انقلاب است و عوامل متعددی از جمله انسانی، فیزیکی، جاده‌ای منجر به تصافات می شود که باعث شده وضعیت مطلوبی در جامعه و استان مرکزی نداشته باشیم.

استاندار مرکزی ادامه داد: در مصوبات سفر رئیس جمهور به استان مرکزی، اعتبارات خوبی برای رفع نقاط حادثه خیز، تجهیز معابر و محورها به سیستم های پایش و ترمیم مسیرهای اصلی و ارتباطی در نظر گرفته شد و با تامین بخشی از منابع، کار با جدیت آغاز شده است.

مخلص الائمه اظهار داشت: کاری که از ابتدای امسال تاکنون در حوزه جاده‌های استان مرکزی صورت گرفته، بسیار فراتر از چند سال گذشته است اما باید اولویت بندی مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی در خسارات مالی، جانی و معنوی مسئول هستند و باید همه توان خود را در راستای کاهش حوادث رانندگی و خروج استان مرکزی از این وضعیت بکار گیرند.

استاندار مرکزی، در بخش دیگری از سخنانش با تبریک هفته نیروی انتظامی و گرامیداشت یاد و خاطره حدود ۱۴ هزار شهید نیروی انتظامی گفت: شهدای نیروی انتظامی سند پرافتخاری برای اثبات این است که فراجا در حفظ و حراست از نظم و امنیت کشور و مردم عظم راسخ دارد و با جان خود از مهمترین مقوله اجتماعی در زندگی مردم صیانت می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم در ادامه این همایش گفت: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای رفع موانع و مشکلات ترافیکی استان اختصاص یافته که در دوره سه ساله می توان مخاطرات جاده‌ای را برطرف کرد.

«مهدی زندیه وکیلی» افزود: در برخی شهرهای استان مرکزی، شوراهای شهر در امر ترافیکی فعال هستند اما برخی شهرها فعالیتی ندارند که باید اهتمام ویژه به این موضوع صورت گیرد.

وی بیان کرد: استان مرکزی جزو استان‌های پرتردد کشور است و به طور قطع تصادفات هم در این استان افزایش پیدا می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: بیش از ۸۵ درصد علت تصادفات به دلیل تخلفات رانندگان ناشی از سبقت، سرعت غیرمجاز و خواب آلودگی است که نیاز است کار فرهنگی ویژه صورت گیرد.

زندیه وکیلی عنوان کرد: شورای فرهنگ ترافیک شهرستان‌های استان مرکزی باید با جدیت فعال شود.

وی اظهار داشت: بیشتر کشته شدگان حوادث رانندگی درون شهری استان مرکزی مربوط به عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت است که به طور قطع با کار فرهنگی می توان این بخش‌ها را کاهش داد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی هم در این همایش گفت: تصادف یک مسئله اجتماعی است و در کشور متاسفانه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، بیست و نیم نفر و در استان مرکزی ۳۷ و نیم نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست می دهند که حدود ۱۷ نفر تلفات این حوادث در استان بیشتر از کشور است.

سرهنگ «سید علی حسینی» با بیان اینکه آمار تصادفات در استان مرکزی ۱۲ درصد از کشور بیشتر است، بیان کرد: هوشمندسازی در این استان با کندی پیش می رود و نیاز است به این مهم توجه جدی شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: سرعت متوسط در این استان ۱۵ و نیم درصد و معادل پنج و هفت دهم کیلومتر از متوسط کشوری بالاتر است. 

سرهنگ حسینی عنوان کرد: بیش از ۸۰ درصد تصادفات درون شهری استان مرکزی مربوط به عابرین پیاده است.

وی اظهار داشت: بیشتر معابر برای گذر عابرین مناسب‌سازی نشده و مسئولان امر در این راستا باید به وظایف خود عمل کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: کاربری مناطق شهری باید به گونه‌ای باشد که عابرین پیاده با امنیت لازم تردد کنند.

سرهنگ حسینی عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید برای کاهش حوادث رانندگی به وظایف تعیین شده در برنامه توسعه ششم توسعه عمل کنند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha