اعمال محدودیت‌های ترافیکی بازی سوپرجام فوتبال پرسپولیس و سپاهان در اراک

اراک - ایرنا - جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: محدودیت‌های ترافیکی فردا ( جمعه) برای بازی سوپرجام فوتبال پرسپولیس و سپاهان در اراک، اعمال می‌شود.

سرهنگ مهدی میرزایی پنجشنبه شب در گفت و گو با ایرنا، افزود: محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۱۰ صبح فردا (جمعه) ۲۸ دی‌ماه تا پایان بازی و تخلیه کامل ورزشگاه در معابر منتهی به ورزشگاه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: این محدودیت از میدان حافظیه به سمت بلوار شهدای گمنام، خروجی بلوار شهدای گمنام به سمت بلوار شهید آنجفی، تقاطع بلوار ورزش و بلوار دلیجان (درب شماره ۳ ورزشگاه)، رمپ ورودی به بلوار شهدای گمنام از سمت پل آزادگان، کلیه کوچه‌های بهاران به سمت بلوار شهدای گمنام و از میدان فاطمیه به سمت بلوار ورزش اعمال می‌شود.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی به شهروندان و علاقمندان به ورزش توصیه کزد تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی برای حضور در ورزشگاه استفاده کنند و ضمن همکاری با کارکنان پلیس راهور از هرگونه تردد و پارک خودروهای خود در مسیرهای ذکر شده خودداری کنند.

‌تیم‌های پرسپولیس و سپاهان عصر فردا ( جمعه) در رقابت‌های سوپرجام باشگاه‌های کشور ساعت ۱۵ در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک به مصاف یکدیگر می‌روند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha