به گزارش خبرنگار ایرنا، سورنا ستاری روز شنبه در نشست ستاد اقتصاد دانش بنیان، افزود: آیین نامه های این قانون در حال تدوین است و سه مورد آنها در دولت مصوب شده و تصویب سه مورد دیگر در دستور کار قرار دارد و احتمالا تصویب همه آنها تا اواسط شهریورماه تمام شود.
وی گفت: طبق این قانون بعد از ۶۰ سال عوارض واردات ماشین آلات و خام فروشی را برگرداندیم و اجرایی سازی آن را بسیار جدی پیگیر هستیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: قانون دانش بنیان مصوب سال ۸۷ بیش از ۹۵ درصد اجرایی شده و این قانون جدید جهش تولید که نتیجه سه سال تلاش بوده، نقشه راه ۲۰ سال آینده کشور در حوزه دانش بنیان است.
وی گفت: باید بپذیریم با تحقیقات بخش دولتی نمی توانیم به جایی برسیم و اقتصاد دانش بنیان، حاصل سرمایه گذاری بخش خصوصی است که در پارک های علم و فناوری و شتاب دهنده ها صورت می گیرد.
ستاری از مدیران دستگاه ها درخواست کرد اجازه دهند جوانان خلاق وارد عمل شوند تا تحول در بخش های مختلف رقم بخورد.
معاون رییس جمهور گفت: اگر می خواهیم محصول ایجاد شود باید زیرساختها را فراهم کنیم که بخش خصوصی در پژوهش سرمایه گذاری کند مانند آنچه در پارک ها و شتابدهنده ها رخ داده است.
وی با بیان اینکه استان قزوین به رغم وسعت کم، بسیار در نیروی انسانی، موقعیت خاص و فناوری های نرم مستعد است، افزود: امروز یک خانه خلاق در قزوین راه اندازی شد که باید از این کارها در استان زیاد انجام شود و مزیت های فرهنگ و تمدن استان و شرکتهای صنعتی آن به شکلی به استان برگردد و مراکز آر اندی و دانش بنیان واحدهای تولیدی به قزوین نقل مکان کنند و جوانان نخبه به داخل استان برگردند.
وی گفت: تقویت صندوق پژوهش و نوآوری استان خیلی مهم است و این صندوق استان با پنج میلیارد سرمایه به درد کسی نمی خورد و باید آن را تقویت کرد.
ستاری افزود: در قانون جهش تولید به صندوق ها امکانات زیادی داده شده و اختیارات آنها بسیار وسیع است.
در ادامه پنج تفاهم نامه با موضوع اعطای ۴۰ میلیارد تومان به صندوق پژوهش و نوآوری استان، توسعه فناوری، احیای دشت قزوین، ایجاد مرکز نوآوری کشاورزی و مرکز نوآوری دانش آموزی میان دستگاههای اجرایی استان امضا شد.
نظر شما