۲۹ دی ۱۴۰۳، ۹:۵۹
کد خبر: 85722668
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

چهار مدال برنز حاصل تلاش دختران تکواندوکار قزوینی

قزوین – ایرنا - رییس هیات تکواندو قزوین گفت: مسابقات قهرمان قهرمانان در بخش دختران در ۲ رده سنی خردسالان و نونهالان به میزبانی خانه تکواندو پایتخت برگزار شد که در پایان این رقابت‌ها چهار مدال برنز نصیب تکواندوکاران استان در این رقابت ها شد.

مهدی طاهرخانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مسابقات قهرمان قهرمانان رشته تکواندو طی روزهای ۲۷ و ۲۸ دی ماه جاری به میزبانی تهران برگزار شدکه حاصل تلاش ۱۰ نماینده استان در این رقابت ها چهار مدال برنز بود.

وی ادامه داد: نازنین زهرا جلالی، پرنیان شهسواری، ثنا روحی و هستی هشترودی دختران تکواندوکاری بودند که در این مسابقات موفق به کسب مدال شدند.

طاهرخانی تصریح کرد: پس از آنکه ترکیب تیم دختران خردسال و نونهال قزوینی برای اعزام به مسابقات قهرمان قهرمانان مشخص شد، تیم خردسالان این استان با چهار نماینده (۳ + ۱) و تیم نونهالان نیز با ۶ نماینده (۵ + ۱) به این رقابت ها اعزام شدند.

رییس هیات تکواندو قزوین خاطرنشان کرد: هدایت تکواندوکاران اعزامی این استان برعهده پروین کشاورز، سمیه خانبابایی بود و نگار پورجمالی به عنوان سرپرست تیم راه همراهی کردند و در پایان مسابقات کاپ اخلاق نیز به تیم هیات تکواندو استان قزوین رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha