به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی الیاسی روز شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در شهر صنعتی کاوه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به کمآبی سالهای اخیر، آب به عنوان کالای ذی قیمت بوده و صنایع باید نسبت به صرفهجویی در مصرف آب اهتمام جدی داشته باشند؛ این مهم در حالی بوده که دولت بخشی از یارانه را در قالب جراحی اقتصادی از حاملهای انرژی گرفت و به دنبال هدفمندکردن یارانههاست و بر این اساس تعرفه آب، برق، گاز در حوزه تولید افزایش یافت.
وی بیان کرد: گرانی تعرفه آب موجب صرفه جویی در مصارف صنعتی و یا اتخاذ سازوکاری برای باز چرخانی در حوزه تولید و صنعت میشود و این مهم باید در اولویت برنامهها قرار گیرد تا صنایع آببر محدودیت فعالیت نداشته باشند.
فرماندار ساوه با اشاره به تامین زیرساختهای متنوع در شهر صنعتی کاوه، گفت: حیات صنایع وابسته به تامین زیرساخت توسط مدیریت شهر صنعتی است و این رویه در مجموعه شهر صنعتی کاوه حاکم است و صنعت این شهرستان مانند گوهری است که به دلیل ارزش افزوده باید مورد توجه باشد.
الیاسی ادامه داد: ساوه قطب صنعتی کشور با ظرفیت بالای تولیدی است که در این راستا کمیته حمایت قضایی از صنایع تشکیل و موضوعات گوناگون برای رفع موانع تولید مورد بررسی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه شهر صنعتی کاوه بر اساس اصول منظم توسعهای حرکت میکند و منطبق بر آیندهگری زیرساختها را فراهم میکند، افزود: مدیریت شهر صنعتی کاوه مشارکت کننده در اجرای پروژههای عمرانی شهر ساوه نظیر تعریض محور دسترسی ساوه به قطب صنعت کشور بوده و به منظور تحقق اهداف، تشکیل کمیتهای متشکل از صنعتگران و مدیران شهر صنعتی کاوه با محوریت بررسی درآمدها و هزینهها یکی از اقدامات ضروری است.
فرماندار ساوه گفت: شهرستان ساوه در کریدور شرق به غرب و شاهراه مواصلاتی کشور قرار گرفته و با حجم بالای کشف کالای قاچاق مواجه است و ایجاد انبار اموال تملیکی در این شهرستان ضروری است که امیدواریم با پیگیری مقامات استانی و سازمان املاک تملیکی این مطالبه شهرستان محقق شود.
نظر شما