به گزارش خبرنگار ایرنا، « فرزاد مخلص الائمه» چهارشنبه شب پس از بازدید از شهر جدید امیرکبیر و پس از نشست با اهالی این شهر در جمع خبرنگاران افزود: امید است این طرحها با سرعت مناسب پایان یابد و جمعیت زیادی در این منطقه مستقر شوند.
استاندار مرکزی ادامه داد: همه تلاشها به کار گرفته میشود تا شهر جدید امیرکبیر به عنوان یک شهر مستقل اداره شود.
مخلص الائمه تصریح کرد: امروز از نزدیک مسایل و مشکلات این شهر با تعدادی از مدیران ارشد استان مورد بازدید قرار گرفت.
وی گفت: در حال حاضر جمعیت ثابت شهر جدید امیرکبیر ۹۰۰ تا یکهزار نفر و جمعیت سیال آن حدود سه هزار نفر است.
استاندار مرکزی افزود: متاسفانه به جهت برخی نواقص در زیرساختها و عدم ارائه برخی از خدمات عمومی، این شهر به لحاظ جمعیت پذیری با موانع و مشکلاتی همراه است که امید است در این ماموریت با مدیران استان، تبادل نظری صورت گیرد تا مشکلات با یک فرصت زمانی مناسب حل شود.
مخلصالائمه بیان کرد: یکی از مشکلات این شهر کمبود مدرسه برای دانشآموزان است که منجر به مهاجرت برخی از خانوادهها شده است، شایسته است برای این موضوع هرچه زودتر تصمیمگیری شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: جاده دسترسی و زیرگذر مربوطه مشکل دیگر است که نیاز ضروری است که فعلا به صورت زیرگذر در حال اجراست و بزودی افتتاح میشود.
وی گفت: در این شهر درمانگاهی با هزینه شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر ایجاد شده اما کادر درمانی ندارد و یکی از گلهمندیها و مطالبات عمومی اهالی این منطقه است که باید این موضوع با دانشگاه علوم پزشکی اراک رفع شود و حداقل خدمات درمانی صورت گیرد.
استاندار مرکزی اضافه کرد: بهترین سیستم پکیج فاضلاب کشور در شهر جدید امیرکبیر در حال اجراست و مراحل پایانی خود را طی میکند که امید است شهریورماه مورد بهره برداری قرار گیرد.
مخلصالائمه بیان کرد: این سیستم بسیار پیشرفته است و آب را در حد مطلوبی تصفیه میکند.
وی یادآور شد: اوایل هفته جاری در نشست امور زیربنایی، محیط زیست، گردشگری و آمایش استان مرکزی، طرحی مصوب شد که مطالعات اولیه آن انجام شده و این طرح برای منطقه گردشگری تپه تاج سبز، شهر جدید امیرکبیر است.
استاندار مرکزی افزود: المان شهید گمنام این شهر نواقصی دارد که بودجهای برای آن اختصاص یافت که تا شهریورماه امسال تکمیل شود.
وی گفت: شهر جدید امیرکبیر زمینه توسعه بسیار عالی دارد و این شهر به طور قطع توسعه پیدا میکند.
شهر جدید امیرکبیر از سال ۹۰ در مسیر اراک - قم ایجاد شده و هماکنون حدود یکهزار جمعیت ثابت و حدود سه هزار نفر جمعیت سیال دارد.
نظر شما