۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶
کد خبر: 84714877
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مشارکت مردم کلید اصلاح فرهنگ است

۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶
کد خبر: 84714877
مشارکت مردم کلید اصلاح فرهنگ است

خمین - ایرنا - سرپرست فرمانداری خمین گفت: مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم کلید اصلاح فرهنگ است که باید مورد توجه قرار گیرد.

«حمید کمانکش » روز چهارشنبه در کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی خمین، افزود: فرهنگ ریشه در مبانی اعتقادی، باورها، اخلاقیات، افکار و اندیشه‌ها، آداب و رسوم، سنت‌های اجتماعی و خانوادگی و انگیزه‌های تاثیرگذار در هدایت جامعه و ترسیم نوع زندگی و هویت‌بخشی به انسان‌ها دارد و اصلاح این مهم بدون نقش‌آفرینی مردم امکان‌پذیر نیست.  

وی اشاره به طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار، ادامه داد: طبق شیوه نامه‌هایی که به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده مسئولان در قالب کمیته‌های تخصصی اجرای این طرح را در دستور کار قرار می‌دهند.

سرپرست فرمانداری خمین بیان کرد: حل معضلات در مناطق کم برخوردار شهرستان در قالب کارگروه های اداری قابل حل نیست و نیازمند حضورفعالانه اقشار مختلف مردم است.

کمانکش اظهار داشت: این طرح در کارگروه اجتماعی و فرهنگی آتی شهرستان مورد بحث و تبادل نظر بیشتر قرار می گیرد تا وظایف ادارات تشریح و اهداف آن پیوست و بومی‌سازی شود.

وی تاکید کرد: حل آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در مناطق کم برخورد به اهداف مشخص، برنامه ریزی منسجم و عزم همگانی نیازمند است.

سرپرست فرمانداری خمین با تاکید بر پرهیز از اقدامات جزیره ای از سوی دستگاه‌های اجرایی شهرستان، گفت: اقشار مختلف فرهنگی، اجتماعی و کارآفرین در شهرستان آمادگی ارائه خدمات برای حل آسیب‌های اجتماعی را دارند اما نبود حلقه اتصال مانع مشارکت این اقشار جامعه است.

کمانکش افزود: ظرفیت انسانی و فضای فیزیکی مناسب در این شهرستان برای اقدامات فرهنگی و اجتماعی و کارآفرینی وجود دارد اما باید شناسایی و از انحصار خارج شوند.

وی با اشاره به اینکه آمار معتادان متجاهر شایسته زادگاه امام راحل نیست، اظهار داشت: آمار سرقت‌های خورد توسط این معتادان بسیار بیشتر از سرقت‌های حرفه‌ای است و آثار روانی آن در سطح شهر جاری است.

سرپرست فرمانداری خمین تصریح کرد: شناسایی این معتادان، تشویق برای ترک مواد مخدر و برنامه‌ریزی برای اشتغال آنها به منظور حضور دوباره در اجتماع راهکار پیشگیری و مقابله با اعتیاد است.  
پ

کمانکش فرهنگ سازی در کف جامعه برای جلوگیری از مصرف کالاهای آسیب رسان را ضروری دانست و ادامه داد: صدور مجوز و ممنوعیت تبلیغ این کالاها یک تناقض در سطح کلان کشور است.

رئیس اداره بیمه سلامت خمین نیز در این کارگروه از شناسایی بیش از یک‌هزار نفر فاقد بیمه در شهرستان خبر داد و گفت: ۶۵۰ نفر از افراد فاقد بیمه در خمین تحت پوشش خدمات بیمه سلامت قرار گرفتند.

«رویا شریفی » افزود: ۱۰۰ نفر در خمین از خدمات بیمه محروم هستند و به دلیل نداشتن کد ملی، حمایت بیمه‌ای از آنها مشکل ساز شده است.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خمین نیز در این کارگروه گفت: یک هزار و ۹۶ زن باردار پارسال غربالگری بیماری اچ آی وی شدند.

«معصومه رضایی منش» بیان کرد: ۱۷۳ نفر از آموزش در مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری بهره‌مند شدند و ۱۵۲ آزمایش تشخیص اچ آی وی پارسال در شهرستان انجام شد.

وی ادامه داد: بیماران مبتلا به ایدز از خدمات دارویی، مشاوره‌ای آزمایش و مراقبتی و حمایت‌های معیشتی دانشکده علوم پزشکی خمین بهره‌مند هستند.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خمین اظهار داشت: بیماران مبتلا به ایدز در این شهرستان که فاقد حمایت بیمه بودند شناسایی و از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند شدند.

رضایی منش آموزش را مهمترین عامل افزایش آگاهی و توانمندسازی مردم به ویژه افراد در معرض رفتارهای پر خطر در زمینه مقابله با ایدز بیان کرد.

رئیس اداره بهزیستی خمین نیز با اشاره به شناسایی ۱۰۰ تا ۱۵۰ معتاد متجاهر در این شهرستان گفت: ۸۰ درصد از معتادان ساکن روستا و برخی از آنها از استان‌های همجوار در خمین ساکن هستند.

«جواد حمزه‌لو» افزود: دستگاه‌های اجرایی با حضور میدانی در پاتوق‌های این معتادان می‌توانند به وظایف دستگاه اجرایی خود نسبت به پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و حمایت از ترک اعتیاد آگاه شوند.  

خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار نفری دارای ۲ شهر خمین و قورچی باشی و بخشهای مرکزی و کمره است.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha