توزیع ۱۵۰ هزار عدد ماسک در هرمزگان

بندرعباس- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۵۰ هزار عدد ماسک در روزهای گذشته به دستمان رسیده و در میان مراکز درمانی و بهداشتی که نیروهایشان در خط مقدم مبارزه با شیوع ویروس کرونا هستند، توزیع شده است.

دکتر محمود حسین پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استفاده از ماسک در میان افراد سالم ضرورتی ندارد و اولویت با نیروهای درمانی ، افراد مشکوک، همراهان بیماران و خود افراد مبتلا هستند.

وی ادامه داد: به زودی ماسک به میزان کافی در استان موجود خواهد شد و مردم بدون نگرانی می توانند این ماسک ها را تهیه کنند.

وی بیان داشت: طبق اعلام مسوولان وزارت بهداشت چندین محموله ماسک تولیدی و وارداتی در هفته جاری در داروخانه های کشور با قیمت مصوب وزارت بهداشت توزیع خواهد شد و قرار است شمار قابل توجهی ماسک به هرمزگان نیز اختصاص یابد.

این مقام مسوول تصرییح کرد: مردم باید در نظر داشته باشند که تاثیرگذاری استفاده از ماسک فقط زمانی می باشد که همراه با شستشوی مداوم دست ها با آب و صابون یا مواد ضدعفونی کننده با پایه الکلی باشد، در غیر این صورت، استفاده از ماسک هیچ حفاظتی در برابر ویروس ندارد.

دکتر حسین پور در خصوص آخرین آمار کرونا در هرمزگان گفت: تاکنون ۸۵ مورد مشکوک ابتلاء به ویروس کرونا در استان شناسایی و نمونه برداری انجام شده و تاکنون نتیجه دو مورد مثبت می باشد که انتقال خارج از استان و غیرمحلی است.

وی شمار کسانی که با علایم بیماری تنفسی در بیمارستان های هرمزگان بستری شدند را ۲۲۹ نفر اعلام کرد و افزود: حدود ۵۰ درصد از این افراد با حال عمومی خوب مرخص شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: طبق ارزیابی های صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت، هفته پیش رو، هفته ای سخت و احتمال پیک شیوع کرونا است و از همین رو ما از مردم استان خواستاریم تا نسبت به رعایت موارد بهداشتی دقت و حساسیت لازم را داشته باشند.

وی تاکید کرد: از شهروندان خواستاریم تا در صورت مشاهده علائمی همچون سرفه خشک، تب و تنگی نفس با مرکز مشاوره پزشکی با شماره ۱۹۰ داخلی ۶ تماس بگیرند تا در صورت نیاز به مراکزدرمانی معرفی شوند.

دکتر حسین پور ضمن تاکید بسیار بر شستشوی مرتب دستها با آب و صابون مایع، گفت: در مکان هایی که آب و صابون وجود ندارد، استفاده از ژل ها و ماده ضدعفونی کننده بسیار مورد تاکید است.

به گفته کارشناسان ویروس کرونا ازنظر ابتلا و میزان و شدت تلفات، خطرناک‌تر از آنفولانزا نیست؛ بنابراین جایی برای ترس و وحشت مردم نیست و شهروندان تنها باید مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیه‌شده، بیش‌ از پیش مورد تاکید کارشناسان است.

ویروس کرونا و خیلی از ویروس های دیگر بدنه‌ای از جنس لیپید (نوعی از چربی طبیعی) دارند که با مواد شوینده از بین می‌رود. برای همین شستن دست و صورت و وسایل با مواد شوینده ساده مثل صابون و یا مواد ضد عفونی کننده ویروس را کاملا از کار می‌اندازد. پس صابون و ضدعفونی را نباید فراموش کرد.

اولین مورد قطعی و رسمی کرونای مثبت در هرمزگان در شهر قشم بود.

این بیمار بانویی ۷۳ساله بود که برای دیدن دختر و داماد خود از قم به قشم سفر کرده بود.

این بیمار بعد از ۶روز و پس از بهبود نسبی از بیمارستان مرخص شد و هم اکنون در منزل تحت قرنطینه است.

بیمار دیگر، یک آقای ۴۲ ساله است که وضعیتش رو به بهبودی است.

همچنین روز ششم اسفند اعلام شد مردی ۵۳ ساله با نشانه های بسیار نزدیک به کرونا به بیمارستان خلیج فارس بندرعباس مراجعه و چند ساعت بعد فوت کرده که طبق پروتکل های بیماران کرونایی دفن شده است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تا دهم اسفندماه ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.

کیانوش جهانپور روز شنبه در جمع خبرنگاران درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و فوت ناشی از آن افزود: ۲۰۵ مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کووید ۱۹ ظرف ۲۴ ساعت گذشته داشتیم که ۵۲ نفر در تهران، ۲۱ نفر در قم، ۱۷ نفر در گیلان، ۲۲ نفر در گلستان،  ۱۲ نفر در اصفهان، ۱۸ نفر در مرکزی (اراک و ساوه)، ۱۲ نفر در مازندران، یک نفر در خراسان جنوبی (اولین مورد تشخیصی)، یک نفر در ایلام (اولین مورد تشخیصی)، ۸ نفر در فارس، ۶ مورد در آذربایجان شرقی، ۳ نفر در اردبیل، ۸ نفر در البرز، ۴ نفر در سمنان، ۵ نفر در کردستان، ۶ نفر در قزوین، ۴ نفر در خوزستان، یک نفر در سیستان و بلوچستان و ۴ مورد در یزد هستند و از این جمع، ۹ نفر فوت کرده‌اند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha