۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۲۸
کد خبرنگار: 1086
کد خبر: 85480454
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اجرای طرح‌های هوشمندسازی صنعت نفت در دستورکار دانشگاه امیرکبیر

تهران- ایرنا- دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه سرمایه‌گذاری در طرح‌های حوزه‌های نفت، گاز، انرژی، حمل و نقل و فناوری‌های مالی تفاهم‌نامه همکاری با دو شرکت‌ مرتبط امضا کرد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تفاهم‌نامه همکاری میان این دانشگاه و شرکت انرژی سینا، موسسه تحقیق و توسعه دانشمند به امضا دکتر علیرضا زاهدی مدیرعامل موسسه توسعه دانشمند، محمد صادق عظیمی فر مدیرعامل انرژی سینا و علیرضا رهایی رییس دانشگاه رسید.

همکاری در برگزاری رویدادهای فناورانه، نشست‌های تخصصی، سمینارها، همایش‌های علمی، دوره‌های تخصصی مرتبط با موضوع هدف طرفین، همکاری و تعامل طرفین در توسعه سرمایه‌گذاری در طرح‌های حوزه‌های نفت، گاز، انرژی، حمل و نقل، فناوری‌های مالی و سایر حوزه‌های راهبردی و همکاری در تامین مربیان و داوران تخصصی برای هدایت و ارزیابی طرح‌های سینا وی سی از زمینه‌های همکاری طرفین در این تفاهم نامه است.

همکاری در استفاده از ظرفیت‌های تجاری طرفین، ترویج و نشر محتوای تخصصی زیست بوم نوآوری با تمرکز بر حوزه‌های مرتبط با ماموریت طرفین از طریق بسترهای موجود، انتقال تجربیات و راهکارهای خلاقانه در حوزه نظام مسائل بنیاد مستضعفان و فعال سازی و به کارگیری ظرفیت‌های حوزه آموزشی و توانمندسازی مرتبط با موضوع فعالیت طرفین از دیگر زمینه‌های همکاری طرفین به شمار می‌رود.

همچنین در این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند تا در زمینه‌هایی چون فراهم کردن زمینه ورود مردم به حوزه نوآوری و فناوری به ویژه آگاه سازی افراد کم برخوردار از ظرفیت‌های نوآور و فناور ظرفین، شناسایی شبکه متخصصان و فعالان زیست‌بوم نوآوری برای توسعه کسب و کار و توسعه بازارهای صادراتی کالا و خدمات دانش بنیان در صنایع مرتبط با اهداف طرفین اقدام کنند.

تشکیل کارگروه‌های تخصصی مشترک به منظور رفع موانع سرمایه‌گذاری خطرپذیر، توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، رفع نیازهای فناورانه صنایع بنیاد مستضعفان از دیگر تعهدات طرفین در این تفاهم نامه است.

همکاری در زمینه موضوعات مرتبط با هوشمندسازی در صنعت نفت در این تفاهم نامه شامل تعریف پروژه در زمینه هوشمندسازی سکوهای نفتی با تکیه بر مسائل مرتبط با بهداشت و ایمنی اجرایی/ HSE، تشخیص نقص و خرابی خطوط لوله به کمک هوش مصنوعی، کاهش هزینه‌های نگهداری به وسیله هوش مصنوعی با کمک اینترنت اشیا، تصمیم گیری مبتنی بر تجزیه و تحلیل به وسیله هوش مصنوعی، مدیریت هوشمند دارایی با استفاده از دوقلوی دیجیتال مدیریت پشتیبانی و حمل و نقل با هوش مصنوعی است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار علم و آموزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha