نماینده وزیر کشور: تعهد، تخصص و تجربه، سه مولفه ارزیابی عملکرد مدیران است

ساری- ایرنا- رییس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و ارتباطات مردمی وزارت کشور در حاشیه برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت کشور همزمان با سفر استانی رئیس جمهور به مازندران گفت: تعهد، تخصص و تجربه سه مولفه ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش ایرنا محمدمهدی عارف‌پور روز جمعه اظهار کرد: پاسخگویی به‌موقع و قانع کننده به مردم جزو اولویت‌های وزارت کشور است و این موضوع در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

وی بیان کرد: یکی از مولفه‌های اصلی تحقق این شعار استقرار میز خدمت یا ارتباطات مردمی در دستگاهها در سفرهای استانی است و وزیر کشور بر این موضوع تاکید ویژه‌ای دارد.

عارف‌پور با بیان اینکه بیشترین تقاضاهای مردم و مراجعه کنندگان به این میز ارتباطات در حوزه مدیریت شهری به خصوص شهرداری ها بوده است، گفت: مردم در زمینه خدمات شهری، صدور پروانه ساختمانی، پایان کار، فضای سبز، آسفالت معابر،‌ حمل زباله، تعریض و بازگشایی و تملک،‌ بیشترین تقاضا را از مجموعه وزارت کشور داشتند.

نماینده تام‌الاختیار وزیر کشورافزود: موضوع اشتغال و تبدیل وضعیت نیروهای انسانی شاغل در دستگاه‌های اجرایی به خصوص شهرداری‌ها از دیگر تقاضاهای پرشمار مراجعه کنندگان این سفر بود.

عارف پور به ضرورت توسعه زیرساخت‌های روستایی وشهری در مازندران به دلیل جاذبه‌های طبیعی و گردشگری اشاره کرد و گفت: سالانه چند ده میلیون مسافر و گردشگر وارد این استان می‌شوند و لازم است حوزه گردشگری مورد توجه مسئولین استانی و دستگاه‌های متولی سطح ملی قرار گیرد.

رئیس مرکز مدیریت عملکرد،بازرسی و ارتباطات مردمی وزارت کشور درخواست تسهیلات اشتغال زایی و کمک به ساخت مسکن و خانه‌دار شدن را از دیگر تقاضاهای پرشمار مردم در این سفر اعلام کرد و گفت: مازندران در موضوع بحران‌های طبیعی خصوصاً وقوع سیل یکی از استان‌های پرحاشیه از حیث بلایای طبیعی است و در این سفر درخواست‌هایی در راستای اقدامات پیشگیرانه مطرح شده است.

وی افزود: بخش‌هایی از مردم خواستار جبران خسارت از ناحیه وقوع حوادث غیر مترقبه در استان شدند.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی دیروز از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای ساری و با استقبال نمایندگان ارشد استان از جمله آیت‌الله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه، استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی وارد مازندران شد.

گفت‌وگوی خبری در فرودگاه، حضور در کارخانه چوب و کاغذ و جشن احیای ۳۹۵ واحد تولیدی راکد استان، دیدار با مردم مازندران در مصلای امام خمینی(ره) ساری، حضور در بیمارستان رازی قائمشهر و افتتاح این بیمارستان، افتتاح مجتمع آموزشی برکت روستای خرماکلا در شهرستان قائمشهر، حضور در جمع فعالان اقتصاد مردمی در خرماکلا، دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم و شرکت در جلسه شورای اداری استان از جمله برنامه‌های روز نخست سفر رئیس‌جمهور به مازندران بود.

دیدار با مردم غرب مازندران در نوشهر و بازدید برخی از زیرساخت‌ها و طرح‌های غرب استان نیز برنامه‌های روز دوم سفر رئیس‌جمهور به مازندران است. اعضای هیئت دولت نیز امروز مانند روز گذشته در شهرستان‌های مختلف مازندران به نمایندگی از رئیس‌جمهور حضور می‌یابند.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha