حجت السلام «احمد سالک» در گفتوگو با ایرنا، درباره گزارش اخیر مرکز پژوهشهای مجلس در خصوص سیاه نمایی وضعیت تامین دارو در کشور، گفت: مرکز پژوهشهای مجلس شورایاسلامی یک اتاق فکر قانونینسبت به مشکلاتی است که جامعه با آن روبرو است و این مرکز از نظر قانونی مسائل را بررسی و دنبال میکند و در جهت شناسایی و ارائه راهکار در رفع مشکلات چه بسا میتواند قوانین جدیدی ایجاد کند که از این منظر منافاتی ندارد.
وی افزود: گزارشهای مرکز پژوهشهای مجلس برگرفته از مشکلات مردم در جامعه است که پس از انجام تحقیقهای لازم میتواند آن را در اختیار مجلس و نمایندگان قرار دهد که از این منظر هم تفاوتی ندارد در صحن مجلس بیان شود یا به خود نمایندگان ارائه شود.
نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه گزارشهای مرکز پژوهشها به دو شکل علنی و اختصاصی قابل ارائه است، گفت: اما اگر از پشت تریبون و در صحن علنی مجلس بیان نشود آثار منفی آن کمتر خواهد بود و به نظر می رسد اگر قرار است پشت جایگاه ـ در صحن علنی ـ و در رسانهها بیان شود، گزارشها به گونهای نباشد که شائبه ایجاد کند.
به گزارش ایرنا، روز گذشته گزارشی از سوی مرکز پژوهش های مجلس منتشر شد که حاوی ادعاهایی را درباره وضعیت دارویی کشور بوده و مورد استناد رسانههای اصلاح طلب قرار گرفته و نگرانی هایی در سطح جامعه به ویژه برای بیماران ایجاد کرده است. در عین حال بسیاری از کارشناسان حوزه سلامت و برخی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس این گزارش را رد کرده و آن را موجب التهاب آفرینی در بازار دارو دانسته و بر همین اساس بر لزوم فعالیت تخصصی مرکز پژوهش ها به عنوان بازوی مشورتی مجلس تاکید دارند.
نظر شما