سفیر روسیه: نشست سازمان ملل درباره اوکراین صرفا هدف سیاسی دارد

نیویورک - ایرنا- واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل  گفت، نشست روز جمعه سازمان ملل درباره اوکراین تنها بخشی از دستور کار سیاسی غرب است و واقعیت را منعکس نمی کند.

به گزارش ایرنا، واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «هر کسی که قادر به تحلیل مستقل و بی‌طرفانه از وضعیت باشد، می داند که موضوع مورد بحث امروز در مجمع عمومی سازمان ملل ربطی به واقعیت ندارد و صرفاً در خدمت ترویج یک دستور کار سیاسی است.»

او افزود که حقیقت برای همکاران غربی ما بسیار ناراحت کننده است، زیرا آنها باید بپذیرند که اوکراین را تحریک کردند.

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل و معاون وی دیمیتری پولیانسکی، روز جمعه پس از ایراد سخنرانی نبنزیا، سالن مجمع عمومی سازمان ملل را ترک کردند، اما یک دیپلمات روسیه در سطح کارشناس در جلسه حضور داشت.

هیات روسیه در سازمان ملل به خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که قرار نبود این یک اقدام نمادین باشد و صندلی خالی نبود.

دیپلمات‌ها در جریان سخنرانی خاویر بتل، معاون نخست‌وزیر لوکزامبورگ، که از رفتن آن‌ها آزرده خاطر شده بود، مجمع عمومی را ترک کردند. بتل گفت که نمی‌توان با روس‌ها گفت‌وگو کرد.

در دیپلماسی، ترک صندلی ها به عنوان ژست مخالفت با موضوع یا سخنران تفسیر می شود و این اقدام همچنین می تواند صرفاً به دلیل انجام یک کار مهمتر باشد.

سفیر روسیه در سخنرانی خود گفت که هر کسی که بتواند تحلیل مستقلی داشته باشد می داند که این نشست "تنها برای ترویج یک دستور کار سیاسی" است.

به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیروهای ناتو تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در ۵ اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله کرد.

طی این مدت کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف بر ادامه این جنگ افروزی ادامه داده و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته‌تر و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به حمله روسیه به اوکراین تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند. با وجود تحریم‌های بی‌سابقه و تلاش‌های غرب برای انزوای روسیه، کرملین توانسته اقتصاد خود را در شرایط جنگ پا بر جا نگه دارد.

این روزها، ایالات متحده آمریکا همزمان با دو بحران بزرگ یکی در شرق اروپا و دیگری در غرب آسیا (خاورمیانه)، یعنی جنگ اوکراین و دیگری جنگ در غزه و حمایت از رژیم اسرائیل درگیر است که ابعاد جنگ اسرائیل به یمن رسیده و این مسائل معادلات را در حوزه داخلی و نیز سیاست خارجی این کشور متحول کرده‌ است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha