استاندار:چالش‌های اقتصادی چهارمحال و بختیاری با تشکیل قرارگاه‌ها برطرف شود

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری به مدیران اقتصادی این استان در بخش صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی و همچنین گردشگری تاکید کرد: با تشکیل کارگروه‌هایی به صورت قرارگاهی، چالش‌های هر یک از این بخش‌ها را شناسایی و با استفاده از ظرفیت‌های استان در رفع این چالش‌ها اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری این استان افزود: گردشگری از موضوعات مهم استان است که برای رونق بخشی به آن باید کارگروهی در اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشکیل و موانع رونق این بخش را رصد و برای رفع آن راهکارهای موثری تدوین و اجرایی کرد.

وی ادامه داد: برای توسعه بخش کشاورزی، دامداری، گلخانه و شیلات استان نیز کارگروهی به مدیریت سازمان جهادکشاورزی استان تشکیل و برای رفع موانع این بخش نیز به صورت جهادی اقدام شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: نظیر این کارگروه نیز برای بخش صنعت، معدن و پتروشیمی استان نیز تشکیل شود و هر یک از این سه کارگروه به صورت هفتگی گزارشی از فعالیت‌های خود را به معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ارائه دهند.

به گفته حیدری، هر یک از این سه کارگروه باید خارج از وظایف ذاتی دستگاهی نسبت به رونق بخشی اقتصاد استان اقدام کنند و از تمامی ظرفیت‌های موجود استان به ویژه از منطقه ویژه اقتصادی استان در جذب سرمایه‌گذار استفاده کنند.

وی در ادامه با تاکید بر تبیین بیش از پیش دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در حالی‌ که دشمن در تلاش است تا دستاوردهای انقلاب اسلامی را ضعیف نشان دهد اما ما وظیفه داریم برای مقابله با این هجمه‌ها در کنار کار جهادی در خدمت‌رسانی به مردم دستاوردها و موفقیت‌های نظام اسلامی را به نحو مطلوبی اطلاع‌رسانی کنیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در طول ۴۴ از عمر انقلاب اسلامی در راستای محرومیت‌زدایی از استان اقدامات قابل توجهی در حوزه شهری، روستایی، زیرساخت‌ها، آبرسانی، حوزه سلامت و دیگر بخش‌ها انجام شده که با وجود تحریم‌ها و تهدیدها جز با کار جهادی کسب این دستاوردها امکانپذیر نبود و مقایسه شرایط فعلی با سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تفاوت از زمین تا آسمان دارد.

حیدری اندازه‌گیری شاخص‌های نظیر نرخ بیکاری را نیازمند محاسبات دقیق‌تر دانست و گفت: خلاهایی در خصوص برآورد نرخ بیکاری در استان وجود دارد که می‌طلبد این نواقص احصا و برای اصلاح نرخ بیکاری استان به مرکز آمار ایران ارائه شود.

وی در ادامه فرمانداران شهرستان‌های ۱۲ گانه را نسبت به راه‌اندازی بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا، میوه و تره‌بار ملزم کرد و گفت: این اقدام برای مهار تورم و کمک به معیشت مردم اقدام مهمی است که باید در تمامی شهرستان‌ها دست‌کم یک بازارچه هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این بازارچه‌ها یک غرفه نیز برای عرضه محصولات صنایع‌دستی آن شهرستان اختصاص داده شود.

حیدری تامین کالاهای اساسی مردم برای شب عید و همچنین ماه مبارک رمضان را از دیگر موضوعات مهم استان عنوان کرد و گفت: باید تمامی کالاهای مصرفی مردم به ویژه اقلام اساسی، گوشت قرمز و مرغ به وفور در بازار عرضه شود.

وی افزود: تبصره ۱۸ نیز از موضوعات مهم است و دستگاه‌ها متقاضیان را با سرعت معرفی و ثبت سامانه کنند و بانک‌ها نیز در پرداخت تسهیلات همکاری لازم را داشته باشند.

حیدری همچنین در این نشست استفاده از ظرفیت مولدسازی و ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین و پیگیری سند پیشرفت و توسعه استان که مبنی بر سند آمایش سرزمین است را نیز مورد تاکید قرار داد.

به گزارش ایرنا، در این نشست مبانی نظری برآورد نرخ بیکاری از سوی معاون آمار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارائه و اعضای کارگروه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند.

همچنین گزارشی از آخرین وضعیت سرمایه‌گذاری نهادها، بنیادها و شرکت‌های خصوصی در استان ارائه و به عملکرد ۹ ماهه سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی استان پرداخته شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha