بررسی شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم اشغالگر در لاهه ادامه یافت

تهران - ایرنا - کار بررسی پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم جنایتکار اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری در دومین روز متوالی ادامه یافت.

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «عربی ۲۱»، امروز تیم حقوقی رژیم اشغالگر اسرائیل پاسخ خود را به اتهامات آفریقای جنوبی ارائه کرد تا دادگاه لاهه را متقاعد کند که هیچ جنایتی در غزه مرتکب نشده است.

«تال بیکر» ‌ مشاور حقوقی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در آغاز جلسه دومین روز بررسی این پرونده ادعا کرد که عملیات نظامی این رژیم در غزه اقدامی برای دفاع از خود در برابر حماس و سایر گروه های مقاومت فلسطینی که وی آنها را سازمان های تروریستی خواند، انجام شده است.

در حالی که بنا به اسناد سازمان های حقوق بشری، رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ساکنان بی گناه غزه مرتکب وحشیانه ترین حملات و جنایات جنگی شده است، این مشاور حقوقی رژیم اسرائیل ادعا کرد که آفریقای جنوبی روز پنجشنبه در دادگاه بین المللی کیفری سازمان ملل، پرونده ای تحریف شده از جنگ غزه را علیه این رژیم مطرح کرد.

بیکر در اظهاراتی گستاخانه مدعی شد که اگر در این جنگ اقدامات نسل کشی صورت گرفته، این اقدامات علیه صهیونیست ها انجام شده است.

مشاور حقوقی رژیم صهیونیستی گفت که درخواست آفریقای جنوبی برای توقف فوری عملیات نظامی این رژیم در غزه، موجب نخواهد شد که اسرائیل به دفاع از خود دست بکشد.

وی به دیوان بین المللی دادگستری گفت که متقاضی (آفریقای جنوبی) به دنبال تضعیف حق ذاتی اسرائیل برای دفاع از خود و ناتوان کردن این رژیم در دفاع از خود است.

همچنین «مالکوم شو» وکیل انگلیسی رژیم اشغالگر اسرائیل ادعا کرد که بر اساس کنوانسیون نسل کشی دیوان بین المللی دادگستری صلاحیتی برای توقف عملیات نظامی در نوار غزه ندارد.

در حالی که افکار عمومی جهان و سازمان های حقوقی و بشردوستانه، اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در جنگ غزه را جنایت جنگی و نسل کشی ارزیابی کرده اند، شو در کمال بی شرمی گفت که این نسل کشی نیست و آفریقای جنوبی فقط نیمی از داستان را تعریف می کند.

دیروز (پنجشنبه) تیم حقوقی آفریقای جنوبی استدلال خود را در دادگاه بین المللی دادگستری در مورد پرونده «نسل کشی» رژیم صهیونیستی در جنگ غزه که توسط این کشور آفریقایی علیه اشغالگران صهیونیست مطرح شده بود را به پایان رساند.

در این جلسه تیم حقوقی آفریقای جنوبی خواستار صدور دستور توقف فوری عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه شد و از مقامات رژیم اسرائیل خواست هر کسی را که تحریک یا اقدام به ارتکاب جنایت نسل کشی در غزه شده است را مجازات کند.

«فوسی ماندونسیلا» سفیر آفریقای جنوبی در هلند گفت که رژیم اسرائیل باید از هرگونه اقدامی که فلسطینیان را از دسترسی به آب، غذا و دارو محروم می کند، پرهیز کند.

وی همچنین از رژیم اسرائیل خواست که از قتل عام فلسطینیان و وارد کردن هرگونه آسیب جسمی و روانی به آنها دست بردارد.

«سیریل رامافوزا» رئیس جمهور آفریقای جنوبی نیز در واکنش به تشکیل پرونده «جنایت نسل کشی رژیم اسرائیل علیه مردم غزه» در دیوان بین المللی دادگستری گفت که پیشتر هرگز غرور که امروز احساس می کند را احساس نکرده است.

به گزارش رسانه های محلی، او این در سخنان را در جریان شرکت در نشست حزب کنگره ملی آفریقا بیان کرد و افزود که هدف کشورش از طرح شکایت علیه رژیم اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری، توقف نسل کشی در نوار غزه است.

به گزارش ایرنا، نخستین جلسه دادگاه دیوان بین‌المللی دادگستری درباره بررسی شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در پرونده نسل کشی این رژیم در نوار غزه دیروز (پنجشنبه) برگزار شد و نماینده آفریقای جنوبی و تیم حقوقی این کشور به طور جداگانه تاکید کردند که اسرائیل کشتار جمعی را تشدید کرده است و نسل کشی و قتل فلسطینیان در غزه باید متوقف شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از المیادین، جلسه استماع دادگاه لاهه برای بررسی شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی به اتهام کشتار جمعی در غزه امروز برگزار شد. جلسه نخست دادگاه حدود سه ساعت به طول خواهد انجامید و مهلت داده شده به قضات دادگاه بین المللی لاهه بین سه تا ۶ هفته است.

از سوی دیگر، وزارت دادگستری رژیم صهیویستی به تکاپو افتاده و مدعی شد که این دادگاه از تل آویو نخواهد خواست که جنگ غزه را متوقف کند.

به ادعای مقامات وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی، این دادگاه فقط از اسرائیل خواهد خواست که اجازه کمک های بشردوستانه را به غزه و تشکیل کمیته حقیقت یاب بی طرف را بدهد یا به آوارگان اجازه بازگشت به شمال غزه را بدهد.

در همین حال، اتحادیه عرب نیز بر حمایت کامل خود از دادخواست ارائه شده از سوی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در برابر دادگاه بین المللی لاهه به اتهام ارتکاب کشتار جمعی و نقض کنوانسیون منع کشتار جمعی سال ۱۹۴۸ تاکید کرد. همچنین ۲۰۰ کارشناس و پروفسور حقوق بین الملل حمایت کامل خود را از آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha