به گزارش ایرنا، کامران باقری لنکرانی روز شنبه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش فارس، تاکید کرد: حل این بحران نیازمند فرهنگ سازی از دوره کودکی در آموزش و پرورش است.
وی تقویت شاخص امید به زندگی در جامعه را نیز ضروری دانست و افزود: در مراحل نوجوانی و جوانی زندگی، الگوها نقش بسزایی دارند و معرفی الگوهای موفق منجر به افزایش امید در جامعه میشود.
رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت ادامه داد: امروز یکی از آسیبهایی فضای مجازی بر روی نسل جوان و نوجوان این است که آنها الگوی زندگی خود را میان شخصیتهای مجازی انتخاب میکنند که با شخصیت واقعی آنها متفاوت است.
باقری لنکرانی بر همکاری بیشتر اداره کل آموزش و پرورش فارس و مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت کشور برای افزایش سلامت دانش اموزان و معلمان تاکید کرد.
سلامت دانشآمزان به گفتمان اساسی فارس تبدیل شود
مدیر کل آموزش و پرورش فارس در ادامه این دیدار گفت: مساله سلامت دانش آموزی باید به گفتمان اساسی استان تبدیل شود و همه بخشها و دستگاهها در خصوص این مساله نقش آفرینی کنند.
محمدخلیل عسکری افزود: آموزش و پرورش متعلق به همه است و جامعه نخبگان نیز باید متناسب با تخصص خود در مسیر تعلیم و تربیت به دستگاه بزرگ آموزش و پرورش کمک کنند.
مدیرکل اموزش و پرورش فارس اظهار کرد: دانشآموزان امروز، پدران و مادران آینده ایران هستند و توجه به سلامت آنها در این سن از بسیاری از بیماریها و آسیبها در آینده جلوگیری خواهد کرد.
وی گفت: آموزش و پرورش دولت سیزدهم کار خود را بر مبنای سند تحول بنیادین آغاز کرده و اصول این سند مربوط به همه نسل ها و اقوام در همه دوره ها می شود.
عسکری پیشنهاد کرد: بر این اساس لازم است یک کارگروه مشترک با حضور آموزش و پرورش و مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت کشور تشکیل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: آموزش و پرورش فارس به عنوان کریدور و گذرگاه علمی و فناورانه ایران و جهان انتخاب شده و از این رو همکاری مشترک آن با مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت کشور امری بسیار مهم است.
نظر شما