به گزارش روز شنبه ایرنا از دانشگاه محقق اردبیلی، مریم سلطانی دانشیار گروه فسلفه دانشگاه محقق اردبیلی در نشست رونمایی و نقد و بررسی کتاب "ناچاریم بازی کنیم" اظهار کرد: این کتاب، برگرفته از دو نظریه بازیهای ریاضی و نشانهشناسی اجتماعی است و نگاه انتقادی به مساله اخلاق نسبی در موضوع بازی دارد و این ویژگی پست مدرنیست است.
حبیب ابراهیمپور استاد گروه مدیریت دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این نشست گفت: کتاب با نگاه فلسفی به این موضوع تأکید میکند که در زیر پوست واقعیت، موضوعی بنام طعمه وجود دارد که باید آن را شناخت و در تحلیلها مدنظر قرار داد و این کتاب در کنار دو مسئله بازی و معنا پنجرۀ متفاوتی را برای تردید به جهان پسامدرن میگشاید.
امید قیامی اردبیلی نویسنده این اثر نیز اظهار کرد: از منتقدان انتظار دارم افکار مرا نقد کنند؛ به این دلیل که در این کتاب به بخشهایی چون نگرش اخلاقی، بالندگی و زندگی، بازی بروکراسی، فریبندگی و نشانه شناسی اجتماعی پرداخته شده است.
وی افزود: این کتاب را فقط با موضوع فلسفی ننوشته ام، بلکه مقصودم این بود که به یک موضوع ریاضی نگاه اجتماعی و فلسفی داشته باشم، به این دلیل که فلسفه ما را متوجه لایههای عمیقی از واقعیت میکند، لایههایی که توصیفی از آنها نداشتیم، واژگان فلسفی، نتیجه اندیشیدن ما به دستاوردهای واقعی است.
نویسنده ناچاریم زندگی کنیم، در ادامه مفهوم توسعه و گریز از سطحینگری را در معناگرایی و دستاوردهای بنیادین معرفی کرد و افزود: مقولههایی چون تربیت، رشد دانش و آگاهی، افزایش رفاه و عدالت میتوانند به صورت عمومی به زندگی بشری کیفیت ببخشند.
وی ادامه داد: در ابتدای کتاب به تاریخچه نظریه بازی اشاره شده است و با وجود اینکه اصالت این موضوع یک نظریه ریاضی است ، در این کتاب هیچ کار ریاضی انجام نمیپذیرد؛ بلکه با مصداقهایی از مسائل و معضلات به لایههای زیر پوست واقعیت پرداخته میشود.
قیامی اردبیلی اضافه کرد: کوشیده ام تئوری جدید علمی و جهانی را در قالب یک فلسفه عمومی ارائه کنم و به مخاطب خود نگرشی ژرف اندیشانه بدهم و اغلب مثالهای خود را از دوران کرونا برگرفته ام و به وقایع معنادار یا بازی گونهای پرداخته ام که در ارتباط با این همه گیری اتفاق افتاده اند.
به گزارش ایرنا قیامی اردبیلی متولد ۱۳۵۶ در اردبیل و فارغالتحصیل کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران است و اغلب نوشتههایش علمی، فلسفی و در دایره علوم انسانی است و مقالات متعددی از وی در نشریات داخلی و خارجی منتشر شده و جهان زایشها ، موجها و بازیها و جداساز لرزهای سازهها با جداگر الاستومریک از دیگر تالیفات اوست.
نظر شما