روح اله حقی منصوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۰۰ هکتار از مزارع شهرستان در حال حاضر به کشت زعفران اختصاص یافته است که با توجه به میانگین برداشت حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم در هر هکتار، پیش بینی می شود بیش از یک هزار کیلوگرم محصول برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه زعفران یکی از کشت های هفت ساله محسوب می شود، افزود: فرایند اقتصادی شدن مزارع زعفران بطور معمول از سال های دوم و سوم کاشت شتاب بیشتری به خود می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله با بیان اینکه اوج گلدهی زعفران در اواسط آبان ماه صورت می گیرد، تاکید کرد: سازمان هواشناسی برای آبان ماه بارش های باران را برای بیشتر مناطق استان پیش بینی کرده و چنانچه این بارندگی را پیش رو داشته باشیم، ممکن است با کاهش محصول مواجه شویم، چرا که بارندگی روند گلدهی زعفران را متوقف می کند.
حقی منصوری با اشاره به وجود ۴۰۰ بهره بردار زعفران در سلسله اضافه کرد: با توجه به رغبت کشاورزان شهرستان به کاشت زعفران و کم هزینه و زحمت و پربازده بودن آن پیش بینی می شود امسال سطح زیرکشت این محصول به ۱۱۰ هکتار افزایش یابد.
به گفته وی هر گرم زعفران سلسله در بازار حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار ریال به فروش می رسد و میانگین هزینه تولید هر کیلوگرم زعفران نیز برای کشاورزان ۱۵۰ میلیون ریال است.
بیش از ۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان سلسله وجود دارد که هرساله به کشت محصولات مختلف اختصاص می یابند.
نظر شما