نبود بازار فروش مهمترین مشکل صنایع دستی قم است

قم - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: نبود بازار فروش مهمترین مشکل صنایع دستی قم است و اگر این مساله حل شود تولید کنندگان صنایع دستی در وضعیت خوبی قرار می‌گیرند.

علیرضا ارجمندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: صنایع دستی ظرفیت بسیار خوب اقتصادی است که در کشور ما آن طور که باید و شاید به آن توجه نمی‌شود و حق این صنایع در استان قم نیز آن گونه که باید ادا نشده‌است.

وی تاکید کرد: بازار، پاشنه آشیل صنایع دستی قم است و این صنایع و بازارچه دائمی صنایع دستی در مسیر زائران باید قرار گیرد.

وی گفت: اگر بتوانیم یک بازارچه دائمی صنایع دستی شبانه روزی در نزدیکی حرم مطهر حضرت معصومه(س) داشته باشیم بسیار خوب است ور در این زمینه با وجودی که با شهرداری با توافق‌هایی رسیدیم اما هنوز نهایی نشده‌است.

ارجمندی گفت: دراین راستا برای فروش محصولات صنایع دستی استان قم علیرغم این که یکسری بازارهای فصلی به صورت موقت زده‌ایم اما هنوز بازارچه دائمی نداریم.

وی افزود: برای ایجاد این بازارچه باید تولیت آستان مقدس حرم مطهر حضرت معصومه(س) ، اوقاف و شهرداری کمک نمایند و مجموعه‌هایی از بخش خصوصی نیز وارد میدان شده و مشارکت کنند.

وی گفت: اگر در این بازار محصولات به خوبی عرضه شود عایدی زیادی از نظر ریالی برای تولید کنندگان دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم افزود: خانه زند را اخیرا تبدیل به خانه صنایع دستی کرده‌ایم ولی نیاز داریم در مسیر زائران تعدادی فروشگاه برای ارائه محصولات داشته باشیم که در این صورت،‌ یک روز فروش آن‌ها در این بازار با دو تا سه ماه خرده فروشی آنها برابری خواهد کرد.

خانه تاریخی زند قم که موزه مردم شناسی نیز محسوب می‌شود بازمانده‌ای از عصر قاجار در این شهر است.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در قم پرداخت شد و تولید کنندگان صنایع دستی استان نیز با معرفی به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸، مبلغ ۲۰ میلیارد تومان وام دریافت کردند.

وی همچنین از معرفی یک‌هزار و ۲۳۰ نفر برای دریافت بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha