به گزارش ایرنا، حامد قادرزاده روز پنجشنبه در دیدار با رئیس دانشگاه واسط عراق در سنندج اظهار کرد: علاوه بر همکاری دانشگاه کردستان و دانشگاه واسط، میتوانیم شاهد ارتباطات مشترک بینالمللی بین ۲ دانشگاه باشیم.
وی افزود: برای استفاده بهتر از مقوله زمان باید به گونهای عمل کنیم تا ارتباطات دوسویه بین دانشگاه کردستان و دانشگاه واسط برقرار شود.
رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: تمام تلاشمان را انجام میدهیم تا برنامهای مناسب را برای سفر به دانشگاه واسط برای شناخت بیشتر و درک متقابل داشته باشیم.
قادرزاده اضافه کرد: در حال حاضر دانشجویانی از کشورهای عراق، اقلیم کردستان، ساحل عاج، افغانستان، سوریه و کامرون در دانشگاه کردستان، مشغول به تحصیل هستند.
معاون پژوهش و نوآوری دانشگاه کردستان هم اظهار کرد: سال گذشته در دانشگاه کردستان ۱۷۷ مقاله مشترک با پژوهشگران خارجی داشتهای و در حال حاضر در دانشگاه کردستان۲۲مجله علمی داریم که ۹ مجله دارای گرید هستند.
علیاکبر مظفری با بیان اینکه در سال گذشته در دانشگاه کردستان ۳۳۱ مقاله علمی پژوهش و علمی و isc داشتیم، افزود: در سال ۲۰۲۲ همچنین ۸۳ مقاله پراستناد بینالمللی در دانشگاه کردستان به چاپ رسید.
وی ادامه داد: سال گذشته با چاپ ۴۴ کتاب در دانشگاه کردستان توانستیم رتبه سوم کشور را در این مهم کسب کنیم.
مظفری با اشاره به تعداد مقاله چاپ شده در دانشگاه کردستان، اضافه کرد: پارسال همچنین چهار هزار و ۵۳۰مقاله در دانشگاه کردستان به چاپ رسیده است.
معاون پژوهش و نوآوری دانشگاه کردستان افزود: دانشگاه کردستان در سال گذشته در بین دانشگاههای پراستناد یک درصد برتر دنیا بوده است.
آمادگی برای ارتباط دوسویه علمی
دکتر "مازن الحسنی" رئیس دانشگاه واسط عراق هم بر آمادگی برای ارتباط دوسویه با دانشگاه کردستان تاکید کرد و گفت: این ۲ دانشگاه می توانند نمونه یک ارتباط نزدیک علمی در منطقه باشند.
وی اضافه کرد: می توان با استفاده از پذیرش اساتید و دانشجویان، در ۲ دانشگاه، زمینه انتقال تجربیات علمی را فراهم کرد.
گفتنی است دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت و دانشگاه واسط عراق که در سال ۲۰۰۳ تأسیس شد، یک مؤسسه آموزش عالی دولتی غیرانتفاعی و در شهر کوت واقع شده است.
دانشگاه کردستان اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما