۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۳
کد خبرنگار: 1258
کد خبر: 85131433
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مردم قرچک با پیکر شهید گمنام وداع کردند

۱۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۳
کد خبر: 85131433
مردم قرچک با پیکر شهید گمنام وداع کردند

قرچک - ایرنا -  همزمان با سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم دشت ورامین، مردم شهرستان قرچک ضمن برپایی راهپیمایی با شکوه، با پیکر یکی از شهدای گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس وداع کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان قرچک روز دوشنبه در شصتمین سالگرد قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ پس از اجتماع در مقابل بوستان ۱۵ خرداد، به سمت مشهد شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد در پل باقرآباد این شهرستان حرکت کرده و عشق و ارادت خود را به ارزش‌های اسلامی به نمایش گذاشته و یاد شهدای گرانقدر این روز را گرامی داشتند.

مردم شهرستان قرچک در این روز بزرگ، میزبان پیکر یکی از شهدای گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس بودند و تابوت این شهید سرافراز که مزین به پرچم مقدس جمهوری اسلامی بود را بر دست گرفتند تا اعلام کنند هیچ گاه ایثار و از خودگذشتگی شهدا را فراموش نمی‌کنند.

راهپیمایان با سر دادن حسین حسین شعارماست شهادت افتخار ماست، پیکر این شهید را تا مشهد شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ تشییع کردند.

فرماندار شهرستان قرچک در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم ایران اسلامی به ویژه کفن‌پوشان دشت ورامین، مبداء انقلاب اسلامی و نقطه عطف شکل گیری حرکت انقلابی مردم ایران علیه رژیم ستم‌شاهی بود.

علیرضا فاتحی‌نژاد افزود: کفن پوشان قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ با بصیرت، شناخت و علم به لزوم حضور در صحنه وارد میدان شده و پای در راهی گذاشتند که جز شهادت، چیز دیگری در انتظار آنان نبود، حرکتی که در آن خواست مادی وجود نداشت وتنها دفاع از مرجعیت شیعه و ولایت فقیه هدف آنان بود.

وی تصریح کرد: حرکت انقلابی کفن پوشان دیار ۱۵ خرداد در حالی صورت گرفت که جو خفقان ستم‌شاهی، اجازه هر گونه اعتراض را از مردم سلب کرده بود ولی بصیرت دینی مردم آن دیار موجب شکل گیری حرکتی گردید، که ثمره آن در ۲۲ بهمن سال ۵۷ به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد.

این مسئول تأکید کرد: قیام ۱۵ خرداد، هویت دینی مردم این دیار است، هویتی که برگرفته از فرهنگ دینی و ولایی مردم ورامین، قرچک و پیشوا است و این هویت امروز نیز خود را در تبعیت از رهبر معظم انقلاب و دفاع از ارزش‌هاس اسلامی خود را به نمایش گذاشته است.

به گزارش ایرنا، در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، مردم شهرستان‌های ورامین و پیشوا با اطلاع از دستگیری امام راحل پای پیاده و کفن پوش به سمت تهران به حرکت در آمدند در این مسیر هفت تن از جوانان این دیار به نام‌های سید مرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ ، معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در پل تاریخی باقرآباد به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند. قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

محل شهادت شهدای قیام ‎ ۱۵خرداد سال ‎ ۴۲ در قرچک گلباران شد

مردم قرچک با پیکر شهید گمنام وداع کردند

همزمان با شصتمین سالگرد قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا، مردم قدرشناس و ولایت مدار دیار ۱۵ خرداد با حضور در پل باقرآباد قرچک، محل به خاک و خون کشیده شدن شهدای این قیام، این مکان را گلباران کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اقشار مختلف مردم شهرستان های ورامین و پیشوا و قرچک روز دوشنبه همراه خانواده معظم شهدا و مسئولان این شهرستان ها با حضور در پل تاریخی باقرآباد ، یاد وخاطره شهدای قیام خونین ۱۵ خردادسال ۴۲ را که در این محل به دست عوامل رژیم شاه به خاک و خون کشیده شدند گرامی داشتند.

امام جمعه شهرستان قرچک در این مراسم گفت: امروز به برکت خون شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، مردم ایران از نعمت بزرگ جمهوری اسلامی برخوردارند که در آن در تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب، امورات را بر اساس اصول اسلامی طی می‌کنند و این امر مایه مباهات و غبطه جهانیان شده است.

حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی افزود: قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، هویت دینی و نمایش ولایتمداری مردم دشت ورامین در تبعیت از مرجعیت شیعه و رهبری است و یاد و خاطره شهیدان این قیام نه تنها فراموش نمی‌شود که هر چه زمان می‌گذرد، بر عظمت ایثار و از خودگذشتگی آنان افزوده می‌گردد.

وی اظهار داشت: قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ نمایش عزت مردم و غیرت دینی آنان در دفاع از مرجعیت شیعه و ولایت فقیه است، قیامی که در آن چیزی جز شهادت در انتظار قیام کنندگان نبود ولی این غیرت موجب شد تا کفن‌پوشان با آگاهی کامل پای در این مسیر گذاشته و جان خود را تقدیم راه خدا کنند. اسماعیلی تصریح کرد: اگر امروز ما در مسیر دفاع از حریم ولایت و ارزش‌های اسلامی گام برداریم، قطعا با تشویق همراه می‌شویم ولی کفن‌پوشان قیام خونین ۱۵ خرداد به خوبی آگاه بودند که پای گذاشتن در این مسیر دستگیری، شکنجه و در نهایت شهادت را در پی دارد و با این علم و اگاهی وارد میدان شده و حتی دلسوزی برخی از افراد که آنان را در حرکت در این مسیر باز می‌داشتند نیز جلودار آنان نبود.

وی افزود: حرکت انقلابی مردم دشت ورامین تا به آن جا از اهمیت برخوردار است که امام راحل از آن به عنوان مبداء انقلاب یاد کردند و رهبر معظم انقلاب در سفر ۲۰ سال پیش به این دیار، از تک تک مردم شهرهای این دیار و مناطق اطراف تقدیر نمودند، حرکتی که خود را در طول دوران هشت سال دفاع مقدس، مقابله با فتنه‌ها، دفاع از حریم ولایت و حفظ امنیت و سلامت به خوبی خود را به نمایش گذاشت.

امام جمعه قرچک با اشاره به فرمایشات روز گذشته رهبر معظم انقلاب گفت: امروز همه آحاد مردم و مسئولان وظیفه دارند تا فرمایشات رهبر معظم انقلاب را نصب العین خود قرار داده و چه کسانی که جلوتر از ولایت فقیه حرکت کرده و چه آنان که از این قافله باز مانده‌اند باید خود را پشت سر رهبری و زیر نظر فرامین ایشان قرار دهند .

در ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ مردم شهرستان های ورامین و پیشوا با شنیدن خبر دستگیری امام ، پای پیاده و کفن پوش به سمت تهران حرکت کردند که در محل پل تاریخی باقرآباد به دست نیروهای رژیم منحوس پهلوی به رگبار بسته شده و به خاک و خون کشیده شدند. در جریان این قیام ، هفت نفر از جوانان این دیار به نام های سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی ، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در اعتراض به دستگیری حضرت امام خمینی (ره)، به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند.

قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha