امروز در نشست فناوران کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷
کد خبر: 85100555
امروز در نشست فناوران کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

یاسوج- ایرنا- نشست تخصصی و یک روزه مدیران واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد با هدف رشد و شکوفایی واحدهای فناور استان برگزار شد و فناوران به گفت و گو پرداخته و حرف های بی پرده اما در فضایی صمیمی بیان کردند.

به گزارش ایرنا، تولید علم وقتی در سطح جامعه اثر بخش است که به نوآوری و فناوری تبدیل شود و به صورت مقاله باقی نماند البته در این راه فناوران و نوآوران با چالش های زیادی مواجهند.

با خط‌مشی‌ها و رسالت متولیان بخش فناوری و نوآوری و مشخصا معاونت علمی رییس جمهور و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، در آینده نزدیک وضعیت نوآوری و فناوری کشور و به تبع آن در استان ها بهتر خواهد شد.

در گردهمایی امروز نبود بازارچه فروش محصولات شرکت های دانش بنیان استان، گلایه از وضعیت پرداخت تسهیلات، طولانی شدن صدور مجوزها، حمایت مادی و معنوی و غیره از جمله درخواست های مدعوین بود.

امروز در نشست فناوران کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

درخواست های فناوران؛ از دویدن ها برای اخذ مجوز تا نبود نمایشگاه برای فروش محصولات

محمود احمدی یکی از فناوران در نشست امروز گفت: ۳۰ ماه به دنبال یک مجوز بوده است تا توانسته پس از کاغذ بازی های بسیار آخر مجوز مورد نظر را در استان اخذ کند.

وی افزود: اگر بر سر راه یک فناور گره ایجاد شود ناامید می شود و ایده های نابی که قرار است روزی به محصول تبدیل شوند به خاطره ها سپرده خواهند شد.

این فناور ادامه داد: اکثر ما فناوران به حمایت مادی نیاز داریم و در خصوص تسهیلات با مشکل مواجه هستیم که می طلبد مدت بازپرداخت وام ها افزایش یابد.

مردانی یکی دیگر از فناوران گفت: در استان باید نمایشگاه های مختلف برای عرضه محصولات داخلی شرکت های دانش بنیان برپا شود تا بتوانیم محصولات خود را به فروش برسانیم.

وی ادامه داد: می طلبد بیمه تکمیلی برای افرادی که در این واحدهای فناور مشغول به کار هستند لحاظ شود و این مهم نیاز به پیگیری دارد.

این فناور ابراز کرد: باید از شرکت ها در مناقصات دولتی حمایت شود و از ظرفیت خانه های خلاق استفاده شود.

امروز در نشست فناوران کهگیلویه و بویراحمد چه گذشت؟

راه رسیدن به توسعه اقتصادی؛تبدیل ایده به محصول

رییس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد علی رغم اینکه آئین‌نامه و قوانین دارد اما هیچ در بسته‌ای ندارد و بر روی همه شرکت‌های فناور باز است.

محسن فرزین افزود: کشور ایران در تولید علم، مقاله و کتاب وضعیت بسیار خوبی در سطح جهان دارد و در ۱۲ سال گذشته رتبه خیلی خوبی داشته و همیشه جایگاه ایران زیر رتبه ۲۰ بوده است.

وی تاکید کرد: علی‌رغم پیشرفت در حوزه نوآوری که از جایگاه ۱۲۰ به ۵۳ ارتقا پیدا کردیم متأسفانه نوآوری‌های ما با تولید علم فاصله زیادی دارد که این فاصله نشان می‌دهد در نوآوری و تبدیل علم به محصول یا خدمت موانعی وجود دارد که باید رفع شود.

رییس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: فناوران و نوآوران علم و دانش را با نوآوری پیوند می‌دهند، تمام تلاش این است که نوآوری و فعالیت‌های فناورانه دارای خروجی باشد.

فرزین ابراز کرد: کمال شرکت‌های فناورانه این است که محصولات و خدمات آنها را مردم لمس کنند و مورد استفاده قرار دهند و هر چقدر این شرکت‌ها به این سمت حرکت کنند، حمایت بیشتر می‌شوند.

وی گفت: افرادی که در حوزه فناوری حضور دارند، بیش از سایرین فعال هستند و شجاعت دارند و بنابراین کار در پارک علم و فناوری سخت است و نیاز به پشتکار دارد.

رییس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: پارک علم و فناوری اکنون در تمام جلسات و حوزه‌ها یک دستگاه اثرگذار است و به دلیل وجود واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان جسارت ما هم بیشتر است.

فرزین تاکید کرد: طرح تانا، طرح بسیار خوبی است و به زودی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت لوگو برای محصولات واحدهای فناور، افزود: واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان باید دارای لوگو و پرچم باشند تا در محافل، جلسات و نمایشگاه‌ها با برند و هویت خودشان حضور پیدا کنند.

رییس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه مرکز رشد واحدهای فناور در شهرهای گچساران، یاسوج و دهدشت وجود دارد که مرکز رشد دهدشت مجوز ندارد و به شدت دنبال صدور مجوز هستیم.

وی تصریح کرد: مرکز رشد دهدشت در آستانه تعطیلی قرار دارد که امیدواریم مشکلات مرکز رشد این شهر مرتفع شود البته یکی از امیدهای ما برای فعال کردن مرکز رشد دهدشت وجود شرکت‌های قوی و توانمند در این منطقه است.

رییس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرکز رشد یاسوج ساختمان ندارد و در پارک مستقر است و تنها مرکز رشدی که مجوز قطعی دارد، یاسوج است.

فرزین تاکید کرد: مرکز رشد شهرستان گچساران وضعیت بهتری دارد و ساختمان خوبی هم در اختیار این مرکز قرار دارد.

وی از افتتاح مرکز کارآفرینی رشد یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسوولان کشوری و استانی خبر داد و گفت: این مرکز در آستانه افتتاح قرار دارد که از شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور و یا به اصطلاح شرکت‌های (R&D) می‌خواهیم برای استقرار در این مرکز درخواست‌های خودشان را ارائه دهند.

به گزارش ایرنا، تعداد شرکتها و واحدهای فناور این استان ۵۰ مورد بود که با تلاش های انجام گرفته به بیش از ۱۰۰ مورد افزایش یافته و بسیاری از اعضای جدید ،دارای کیفیت ویژه‌ای در نوآوری و تولید به شمارمی روند.

تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در دوره در یک سال و نیم اخیر، از ۹ شرکت به ۱۴ شرکت افزایش داشته و براساس برنامه توانمندسازی اجرا شده و استقرار کارگزاران تخصصی خدمات دانش‌بنیانی در پارک، تعداد ۳۵ شرکت در حال طی مراحل ارزیابی و اخذ گواهی دانش‌بنیان از معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری هستند.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha