علی شعبانی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: روز گذشته به علت حمل حجم زیاد سوخت قاچاق توسط دو دستگاه خودرو این خودروها بلافاصله پس از برخورد با یکدیگر دچار حریق شدند که متاسفانه چهار سرنشین آنها که موفق به خروج از خودرو نشده بودند، جان باختند.
وی بیان کرد: رسانههای معاند با سوء استفاده از این تصادف آن را به تیراندازی نیروهای سپاه به این خودروها نسبت دادند که این موضوع صحت ندارد.
فرماندار ایرانشهر گفت: متاسفانه خودروهای سوختبر با بی احتیاطی علاوهبر اینکه جان خودشان را به خطر میاندازند سبب کشته شدن سایر رانندگان عبوری در مسیر میشوند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان در جنوب شرق ایران از جمله استان های مستعد برای قاچاق سوخت است، چرا که در همسایگی کشورهای پاکستان و افغانستان قرار گرفته و نیاز مبرم این کشورها به انواع فرآورده های نفتی مرزهای این استان را به دالان انتقال سوخت تبدیل کرده است.
سود کلان قاچاق سوخت بسیاری از سودجویان و فرصت طلبان داخلی و خارجی (همسایگان افغان و پاکستانی) را به خود جلب کرد، از یک طرف مردم روستایی و مرزنشین بیکار بودند و از سوی دیگر سرمایه ای برای استفاده از آن را نداشتند، به همین سبب زمینه برای سودجویان فراهم شد و دست بکار شدند و بسیاری از مردم را به عنوان کارگر و مزدور بکار گرفتند تا سرمایه ملی ما را به ازای دریافت مبلغی اندک به آنسوی مرز منتقل کنند.
سودهای کلان، پرداخت رشوه های کلان، نبود شغل مناسب، بیکاری شماری زیادی از جمعیت جوان و آماده ورود به عرصه های غیرقانونی و شغل های کاذب چنان رونق بخش قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان شده است که وجود قطار هزاران خودرویی در مرزها برای انتقال سوخت نشان دهنده عمق فاجعه است.
نظر شما