به گزارش ایرنا،دکتر کورش ساکی روز سه شنبه در نشست خبری افزود: این دانشجویان در رشته های پزشکی، دندانپزسکی، تغذیه و هوشبری تحصیل می کنند.
وی اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ تعدادی دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل می کنند و بنا داریم از سال آینده تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های معتبر جهان از جمله هلند، سوئد و غیره منعقد کنیم.
ساکی گفت: با تقویت همکاری ها بین دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دیگر دانشگاه های معتبر خارجی، دانشجویان و استادان می توانند در صورت وجود کمبودهایی در مسیر انجام طرح و پروژه های علمی و تحقیقاتی خود از دانشگاه طرف قرارداد برای تکمیل پروژه خود استفاده کرده و با شانس حضور در یک دانشگاه خارجی از ایدههای علمی دیگر نقاط دنیا استفاده کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: اکنون این دانشگاه ۳۰۴ میلیارد تومان کسری بودجه دارد که البته این بدهی از سالهای گذشته تاکنون انباشته شده است.
ساکی گفت: مدیران دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال پیگیری و رایزنی برای تامین کسری بودجه از طریق وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: با اقدامهای انجام شده طی امسال، بیمارستان امام حسن (ع) شهرستان آران و بیدگل تا پایان شهریور سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری می رسد.
وی یادآور شد: ۵۷ پایگاه سلامت در شهرستان های آران و بیدگل کاشان و ۳۸ خانه بهداشت در شهرستان های یادشده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مردم خدمات بهداشتی درمانی ارایه می کنند.
به گفته ساکی، یک مرکز مشاوره بیماری های رفتای در کاشان، ۲ مرکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل، ۱۹ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و هشت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی هم زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان فعالیت میکنند
بیماری سالک در منطقه کاشان ۳۲ درصد کاهش یافت
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هم در این جلسه گفت: امسال با اقدامات مطلوب بهداشتی بیماری سالک ۳۲ درصد نسبت سال گذشته در منطقه کاشان کاهش یافت.
مهدی دلاوری افزود: ۵۰۷ نفر پارسال در این منطقه به بیماری سالک مبتلا شدند ،از ابتدای امسال تاکنون این رقم به ۱۶۳ بیمار کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: ۳۲ کانون فعال ناقل و مخزنهای بیماری سالک در منطقه کاشان وجود دارد که ۹ کانون آن مربوط به کاشان و بقیه متعلق به آران و بیدگل است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: امسال کار مبارزه با ناقل و مخزنهای بیماری سالک در سطح۴۱ هزار هکتار از مناطق آلوده انجام شده است.
به گفته وی، در بخش بهداشت محیط وضعیت ساماندهی جمعآوری پسماندهای عفونی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی که سالهای گذشته مشکلاتی داشت، با پیگیری و تلاش مضاعف امسال صد درصد به صورت بهداشتی جمعآوری میشود.
دلاوری گفت: ۱۱ هزار واحد صنفی زیر پوشش مرکزهای واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار گرفته و در ۹ ماه اخیر،۵۰ هزار و ۳۷۹ مورد از مرکزهای تهیه و توزیع مواد غذایی و مکانهای عمومی بازرسی انجام شد که طی آن ۱۹ هزار و ۳۹۰ اخطاریه بهداشتی برای متخلفان صادر و ۶۶ پرونده تخلف به مراجع قضایی شد.
پدیده زیرمیزی خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی کاشان است
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این نشست گفت: مصرف سرم و آنتیبیوتیک مردم شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل به اندازه ۲ استان بزرگ کشور است.
عباس آزادی افزود: رسانهها ضررهای خود درمانی را برای مردم تبیین کنند چون مصرف آنتیبیوتیک در خیلی از موارد منجر به مقاومتهای میکروبی میشود و هزینههای سنگینی را برای بیمار به دنبال دارد.
وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون از ۲۶ مورد بیمارستانهای دولتی، ۱۷ مورد بیمارستانهای خصوصی، ۶۵ مورد مرکزهای سوءمصرف مواد مخدر و ۴۵ مورد مرکزهای مشاوره پرستاری بازرسی انجام و نقاط ضعف آنها تذکر داده شده است.
آزادی گفت: بازرسی از ۱۸۵ مطب پزشکان، ۴۶ دندانپزشکی ، ۱۴ مرکز جراحیهای محدود و چهار مرکز تصویربرداری از دیگر اقدامهای این معاونت از ابتدای سال جاری است و ۲۹ مورد دخالت غیرمجاز افراد فاقد صلاحیت در امر درمان مورد بازرسی قرار گرفت و به دادگاه ارجاع شد.
وی اظهار کرد: پدیده زیرمیزی خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی است و در این زمینه ۲ نفر به هیات تخلفات علمی و یک نفر نیز به تعزیزات حکومتی معرفی شده است.
جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل، زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.
نظر شما