به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید کهنسال روز دوشنبه در جریان برپایی کمیسیون پزشکی برای تعیین درصد جانبازی که در محل مجتمع فرهنگی و ورزشی ایثار ساری برگزار شد، با بیان اینکه افرادی که تاکنون در کمیسیون پزشکی برای تعیین درصد جانبازی شرکت نکردند در اولویت هستند، گفت: کمیسیون پزشکی امروز با حضور ۳۰۰ نفر از جانبازان مازندرانی در مدت ۲ روز در مجموعه ایثار ساری برگزار شد.
وی با بیان اینکه، از ابتدای سالجاری تاکنون هشت جلسه کمیسیون پزشکی در مازندران برگزار شد که در جریانت آن سه هزار نفر از ایثارگران و جانبازان در آن شرکت کردند. اظهار داشت: در این کمیسیون ها، پزشکان متخصص به همراه تیم برگزاری، پرونده های جانبازان و ایثارگران را در گروه های حالت اشتغال و تعیین درصد بر اساس ماده ۲۲ و ۲۶ مورد بررسی قرار دادند.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع افراد شرکت کننده، ۲ هزار نفر در کمیسیون حق پرستاری، تعیین درصد و حالت اشتغال شرکت کردند ضمن اینکه یکهزار مورد در رابطه با حق پرستاری خانواده های معظم شهدا و ایثارگران بوده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تصریح کرد: این کمیسیون ها در بخش های تعیین درصد جانبازی، حق پرستاری والدین، جانبازان و حالت اشتغال با حضور پزشکان اعزامی از کمیسیون بنیاد مرکز برگزار شد.
کهنسال در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه ۷۰ پزشک در سطح استان کار پایش سلامت و خدمات درمانی جامعه معزز ایثارگری را بر عهده دارند، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۳۹۰ نفر از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران مازندران مورد پایش سلامت قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه مازندران به لحاظ آماری با تعدد جامعه ایثارگری مواجه است، گفت: این تعداد پزشکان سلامت جوابگوی نیازهای درمانی ایثارگران مازندرانی نیست و و این امر مشکلاتی را برای جامعه ایثاگری ایجاد کرده است.
این مقام مسئول، ارائه خدمات درمانی ویژه به جامعه هدف، تعیین اولویت های خدمات بهداشتی، درمانی، توانبخشی و بازتوانی تمامی ایثارگران از جمله والدین، همسران و فرزندان معزز شهدا، جانبازان و آزادگان تحت تکفل آنان با توجه به شرایط عمومی و اختصاصی و بیماری های زمینه ای را از جمله اولویت های خدمات درمانی بنیاد شهید مازندران ذکرکرد و گفت: ویزیت ماهانه و تخصصی، چکاب های دوره ای و اردوهای آموزشی از مهمترین اقدامات طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری است.
کهنسال بیان کرد: طرح پایش سلامت ایثارگران شامل والدین شهدا، جانبازان شیمیایی با ضایعات متوسط و شدید، جانبازان ضایعه نخاعی، گروه های خاص، اعصاب و روان و جامعه ایثارگری بالای ۶۰ سال سن است، نگاه ما ارتقای سطح سلامت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است.
مازندران در دوران جنگ تحمیلی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید، ۳۴ هزار جانباز و ۲ هزار و ۳۶۰ آزاده را در راه دفاع از کیان اسلامی تقدیم انقلاب کرده است.
نظر شما