کورش درخشان روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اقدامات انجام شده طی سه سال از زلزله سی سخت اظهار داشت: این میزان اعتبار در همه حوزه ها در راستای توسعه و بازسازی مناطق آسیب دیده از زلزله هزینه شده است.
وی بیان کرد: از یکهزار واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله تاکنون ۵۷۱ واحد تکمیل و به بهره برداری کامل رسیده است.
درخشان یکی از دلایل اصلی در عدم تکمیل واحدهای خسارت دیده را افزایش زیربنا از سوی متقاضیان دانست و اضافه کرد: همه مسئولان بصورت جهادی برای تکمیل واحدهای خسارت دیده از زلزله پای کار هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به سفر مهرماه ۱۴۰۰ریاست جمهور به شهر سی سخت و تاکید بر بازسازی هر چه سریعتر واحدهای آسیب دیده تمام امکانات برای تسریع در روند بازسازی شهر زلزله زده سی سخت بکار گرفته شد.
به گزارش ایرنا، زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر شامگاه ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ شهر سی سخت را لرزاند که در اثر آن به سه هزار و ۷۰۰ واحد از منازل مسکونی خسارت وارد شد.
۸۰۰ واحد به علت خسارت ۶۰ تا ۱۰۰ درصد نیاز به بازسازی داشت که از مجموع ۳ هزار و ۷۰۰ واحد نیز ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری بودند.
از مجموع ۸۰۰ واحد بازسازی ۴۲۰ واحد شهری و ۳۸۰ واحد روستایی و از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هزار و ۵۰۰ واحد شهری و هزار و ۴۰۰ واحد روستایی است.
میزان خسارت زلزله به واحد های تعمیری بین ۲۰ تا ۴۰ درصد و بر اثر این زلزله به ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی خسارت معیشتی از جمله تخریب اسباب و وسایل منزل خسارت وارد شد.
۶۴ نفر در این زلزله دچار مصدومیت شدند.
شهرستان ۴۲ هزار نفری دنا به مرکزیت سی سخت در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما