به گزارش خبرنگار ایرنا فردین عینی روز دوشنبه در بازدید از شهرک گردشگری شهید غفاری پارس آباد اظهار کرد: در صورت اعلام آمادگی سرمایهگذاران برای فعالیت عمرانی و تامین زیرساختهای گردشگری در شهرک یا دریاچه شهید غفاری، مراحل صدور مجوز آن از ناحیه اداره کل میراث فرهنگی پیگیری و همکاری لازم اعمال خواهد شد.
وی افزود: پارسآباد از نظر جمعیت، دومین شهرستان استان اردبیل است و از حیث هم مرز بودن با جمهوری آذربایجان نیز از اهمیت برخوردار است و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، برنامههای توسعه محور برای این شهرستان دارد.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: در سالهای گذشته به رغم وجود ظرفیتهای منحصر به فرد حوزههای گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی پارسآباد، به نحو شایسته به این شهرستان توجه نشده است و عقبماندگیهای این شهرستان باید جبران شود.
وی با تشریح اقدامات اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پارس آباد توضیح داد: در حوزه صنایعدستی پارس آباد، ساختمان صنایعدستی این شهرستان بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و جمعیت بالای ۱۶۰ هزار نفری این شهرستان، ظرفیت مغتنمی برای آموزش صنایع دستی فراهم میآورد و نقش موثری در ایجاد اشتغال خواهد داشت.
عینی ادامه داد: در این راستا سیاستهای تشویقی از جمله برگزاری دورههای آموزشی در مناطق محروم با کمک انجمنها و تشکلهای مردم نهاد و اعطای تسهیلات ارزان قیمت مشاغل خانگی در دستور کار است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،؛ گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل همچنین با یادآوری اهمیت قلعه و محوطه باستانی اولتان، از تلاشهای اداره کل میراث فرهنگی برای ایجاد پایگاه ملی باستانشناسی در آن خبر داد.
جابر جهان بین فرماندار پارس آباد مغان نیز در این بازدیدها با اشاره به قابلیتهای این شهرستان گفت: حوزه گردشگری این شهرستان دچار عقب ماندگی است و در صورت احیا، در کنار بخش کشاورزی میتواند به عنوان مولد اقتصادی و توسعه متوازن شهرستان عمل کند.
وی همچنین از آمادگی فرمانداری پارس آباد مغان برای هرگونه همکاری با اداره کل میراثفرهنگی استان اردبیل جهت جذب سرمایهگذار و ایجاد مناطق گردشگری در پارس آباد خبر داد.
پارسآباد مغان در شمال اردبیل و در مرز جمهوری آذربایجان قرار دارد.
نظر شما