استاندارهمدان: ۱۰درصد از اعتبارات تملک دارایی استان به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص یافته است

همدان- ایرنا - استاندار همدان گفت: طبق قانون ۱۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای استان به صندوق حمایت از مجموعه‌های فعال در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در نشست با مسئولان شرکت های دانش بنیان با تاکید بر لازم‌الاجرا بودن مصوبات ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان افزود: مصوبات این ستاد در قالب نظر و جلسات باقی نماند، بلکه باید ضمن توجه ویژه به آن، زمینه اجرایی و عملیاتی شدن آن‌ها در سطح استان فراهم شود.

وی اظهار داشت: حرکت علمی مانند شرکت های دانش بنیان نیاز به زیرساخت هایی به خصوص در زمینه فناوری اطلاعات و همچنین زیرساخت های فیزیکی و ابنیه دارد.

استاندار همدان تاکید کرد: با توجه به رویکرد عدالت محوری دولت سیزدهم پارک های علم و فناوری در همه شهرستانهای استان برای پاسخگویی به نیاز فعالان عرصه علم و تکنولوژی ایجاد شود.

قاسمی فرزاد هدف شرکت های دانش بنیان را افزایش بهره وری و کارآمدی، ارتقای راندمان کاری و کاهش هزینه ها و قیمت تمام شده محصولات و خدمات دانست.

استاندار همدان با اشاره به اینکه محصولات دانش بنیان باید به تولید انبوه منجر شود و مشکلی را از دوش جامعه بردارد، یادآور شد: در سفر رییس جمهور به همدان اعتباراتی برای دانش بنیان ها اختصاص داده شد.

وی افزود: خانه های خلاق که می تواند پایه و بستر کشف استعدادها باشد، باید در تمام شهرستانهای استان همدان مورد توجه قرار گیرد چرا که اعضای خانه های خلاق در سطح بالاتر به پارک های علم و فناوری می رسند و نهایت با هدایت مناسب به تولید محصول می انجامد.

قاسمی فرزاد ارتباط دانشگاهها با مجموعه های تولیدی را بیش از پیش ضروری دانست و تاکید کرد: کارخانه هایی که یک محصول تولیدی را سالها بدون نوآوری و خلاقیت به مشتریان خود می دهند، به مرور رضایت مشتری را از دست می دهند و از گردونه رقابت ها خارج می شوند.

وی گفت: پارک های علم و فناوری در کنار بنیاد نخبگان و دانشگاهها باید حلقه تولیدات با کیفیت را طوری کامل کنند که محصولات آنها قابل رقابت با مشابه خارجی باشد.

استاندار همدان ادامه داد: طرحها و مصوبات مربوط به دانش بنیان ها نباید در حد ایده بماند بلکه باید با نظارت سازمانهای مسئول اجرایی شود.

وی از فرمانداران شهرستان‌های همدان، ملایر، فامنین و بهار در راستای ایجاد خانه‌های خلاق به عنوان پایه و مبنای اقتصاد دانش‌بنیان، قدردانی و تاکید کرد: فرمانداران، شرکت های دانش بنیان‌ را در شهرستان‌ها ایجاد کنند تا فعالان سطح استان به طور یکنواخت از نگاه عدالت‌محوری دولت سیزدهم برخوردار شوند.

قاسمی فرزاد اساس دشمنی استکبار با نظام جمهوری اسلامی را رویکرد علمی کشور خواند و تاکید کرد: در شرایط تحریم استعدادهای زیادی برای برطرف کردن نیازهای کشور ظهور و بروز پیدا کرد.

وی گفت: تلاش دشمنان برای ضربه به بدنه علمی کشور از طریق ترور دانشمندان، عزم همه دست اندرکاران را برای شتاب بخشیدن در جهت حرکت علمی و دانش بنیان ها دو چندان کرده است.

وی یادآور شد: تعداد جلساتی که رهبر معظم انقلاب با نخبگان و دانشجویان دارند، بیشتر از جلساتی است که با مقامات رسمی کشور برگزار می شود.

بر اساس آخرین گزارش ها استان همدان بیش از ۲۷۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha