۹۰ درصد مراحل کاشت کشاورزی استان سمنان به صورت مکانیزه است

سمنان- ایرنا- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تاکید بر انجام مکانیزاسیون کشاورزی به منظور افزایش بهره‌وری و تولید، گفت: ۹۰ درصد مراحل کشت در این استان به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

لطف الله رضایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ابراز داشت:  ۸۰ درصد مراحل داشت و ۷۰ درصد مراحل برداشت در استان سمنان به صورت مکانیزاسیون انجام می‌شود و تلاش بر این است که ضریب مکانیزاسیون در کشاورزی استان بیش از این افزایش یابد.

وی با بیان اینکه با استفاده از فناوری روز می‌توان عملیات کشاورزی را در زمان مقرر انجام داد، گفت: انجام به موقع عملیات کشاورزی با توجه به شرایط جوی به ویژه در مراحل کاشت و برداشت محصول از ضررهای عمده جلوگیری می کند و منجر به افزایش بهره‌وری در این بخش می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تاکید بر ضرورت توسعه مکانیزاسیون در عرصه های کشاورزی گفت: اکنون ضریب مکانیزاسیون در بخش کشاورزی  استان سمنان به ۲.۲۷ اسب بخار در هکتار افزایش یافته است.

وی یادآور شد: ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در استان سمنان با خرید و تجهیزات و دستگاه ادوات کشاورزی در قالب تسهیلات از محل‌های اعتباری مختلف دنبال می‌شود.

رضایی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت تجهیز و نوسازی ناوگان ماشین‌های کشاورزی و نقش موثر آن در ارتقای کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و تامین امنیت غذایی، پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون جزو اولویت‌های اعتباری است.

۹۰ درصد مراحل کاشت کشاورزی استان سمنان به صورت مکانیزه است

لحاظ ۷۰ میلیارد تومان برای افزایش ضریب مکانیزاسیون

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی به منظور افزایش بهره‌وری و افزایش ضریب مکانیزاسیون در استان سمنان در نظر گرفته شده است.

رضایی تصریح کرد: وسعت اراضی قابل کشت استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار است که از این وسعت ۶۴ هزار هکتار مربوط به وسعت باغی، ۹۰ هزار هکتار مربوط به بخش زراعی و بقیه در مرحله آیش قرار دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: امسال با توجه به تاکیدات وزیر جهاد کشاورزی بر ارتقای فناوری در این بخش، توجه  به توسعه مکانیزاسیون علمی و دانش‌بنیان دراولویت است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در اجرای سیاست‌های دولت در رابطه با تحقق برنامه‌های بخش کشاورزی، بانک کشاورزی مبلغ پنج هزار میلیارد تومان از محل منابع بانک برای پرداخت تسهیلات بدون محدودیت، با نرخ ترجیحی ۱۵ درصد که سه درصد کمتر از نرخ سود رایج کشور است در چارچوب مقررات با هدف تجهیز و نوسازی ناوگان و افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در کشور اختصاص داده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha