۷ پیشنهاد برای احداث کمربندی جنوبی دماوند ارایه شده‌است

دماوند - ایرنا - نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه گفت: قرارگاه خاتم الانبیا (ص) برای احداث کمربندی جنوبی دماوند هفت پیشنهاد ارایه که ۶ مورد آن نظر ما را تامین کرد، این پیشنهادها بین یکهزار و ۷۰ میلیارد تا هفت هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید احمد رسولی‌نژاد شامگاه دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دماوند که با حضور مسئولان شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد به تشریح آخرین وضعیت پروژه کمربندی جنوبی شهر دماوند اشاره و خاطرنشان کرد: برای احداث کمربندی جنوبی شهر دماوند موافقت‌نامه‌ای امضا و به قرارگاه خاتم الانبیا (ص) سه ماه مهلت داده شد تا پایان شهریورماه گزارش مطالعاتی خود را در خصوص اجرای پروژه اعلام کند.
وی افزود: وزارت راه و شهرسازی تا ۱۵ آبان ماه نظر نهایی خود را در خصوص احداث کمربندی جنوبی شهر دماوند اعلام می‌کند.
این نماینده مجلس اضافه کرد: هفته گذشته طی نشستی در اداره راه این اتفاق نظر حاصل شد که سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار در زمان اجرای پروژه اضافه شود و وزارت راه تا پایان مهر فرصت داشت اما تعلل کرد و مقرر شد تا ۱۵ آبان نظر نهایی خود را بدهد.
نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مرحله بعدی تهاتر نفت است که طی نشستی با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا تهاتر نفت به صورت رسمی مصوب و بلافاصله عملیات اجرایی آغاز می‌شود.
رسولی نژاد اعلام کرد: همچنین اعتبار محور کیلان- آبسرد- ایوانکی مصوب شده و مقرر است اگر راه و شهرسازی استان تعلل کرد به معاونت زیرساخت واگذار کنیم تا پروژه به نتیجه برسد، نباید هیچگونه تعللی صورت گیرد چراکه مسئول جان مردم هستیم.
طرح جامع آبرسانی حوزه شرق استان تهران در شرف تصویب است
مدیرعامل آبفای شرق استان تهران نیز در این جلسه گفت: طرح جامع آبرسانی در سطح استان تهران به خصوص حوزه شرق استان به پایان رسیده و در شرف تصویب است؛ از ۱۴ شرکت آبفا که این مصوبه را امضا و تایید می‌کنند تنها شرکت شرق تهران امضا نکرده است زیرا میزان تخصیص آب برمبنای جمعیت و تامین آب به شهرها و روستاها است.
رحمت الله محمدی افزود: اختلاف جمعیت در حوزه شهرداری بیش از ۵۰ درصد است اما مبنای تصمیمات براساس آمار سرشماری رسمی است که اگر طرح های مصوب جامع، هادی و تفصیلی شهرها و روستاها بازنگری شود می‌توان طبق جمعیت واقعی به شهرستان دماوند آب از وزارت نیرو تخصیص داد.
محمد ادامه داد: با همه محدودیت‌های منابع مالی ۱۱۰میلیارد تومان فقط سهم حوزه شهرستان دماوند بوده که ۹۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای فاضلاب مهرآباد و ۱۰میلیارد تومان برای رودهن و بومهن تخصیص پیدا کرد.
مدیرعامل آبفای شرق استان تهران خاطرنشان کرد: تسریع در ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر رودهن و بومهن از مصوبات سفررئیس جمهور بوده که مصوب شدن طرح از اقدامات بسیار مهم بوده و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن لحاظ شده است.
تخصیص ۶ دستگاه ماشین‌آلات سنگین برای پوشش راه‌های روستایی در زمستان
ئیس اداره راهداری شهرستان دماوند نیز از آمادگی این نهاد در فصل زمستان خبر داد و گفت: راهدارخانه‌ها ازنمک پر هستند و توانستیم نمک پاش‌ها و ماشین آلات دیگر را آماده کنیم؛ طی یک قرارداد پیگیر تخصیص دو عدد گریدر و لودر و کامیون و دو دستگاه نمکپاش برای راه‌های روستایی در فصل سرد هستیم.
شورش احمدی خطیر، افزود: تعریض محور رودهن به طول ۲.۵ کیلومتر نیز عملیاتی و از ابتدای گردنه سرهار تا پلیس راه دماوند نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان برای لکه گیری و خط کشی هزینه شد.
رئیس اداره راهداری شهرستان دماوند اضافه کرد: محور روستایی معضلاتی ایجاد کرده بود اما موفق شدیم ۷۵ کیلومتر اجرای آسفالت از استان بگیریم که ۱۵ کیلومتر سهم شهرستان دماوند است و اگر فصل سرما اجازه دهد تا آذرماه این ۱۵ کیلومتر که ۱۰ کیلومتر از آن مربوط به محور گرمابسرد است، آسفالت خواهد شد.
این  مسئول با بیان اینکه برای محور حادثه خیز کلاک با پیگیری نماینده مجلس یک دستگاه بیل مکانیکی و یک بولدزر تخصیص داده شد که به طول ۲۰۰ متر رفع حادثه شده است، گفت: برای تعریض محور آبسرد کیلان نیز اعتبار خوبی تخصیص یافته و البته نیاز به گرفتن ۲۴۰ تن قیر باید اجرای آسفالت این محور هستیم.

تخصیص حدود ۶۵۱تن اقلام اساسی تنظیم بازار به شهرستان دماوند
ئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند نیز اظهار داشت: حدود ۱۴۰ تن مرغ منجمد، ۱۴ تن گوشت گوساله منجمد، ۱۹۷ تن برنج، ۱۵۴ تن شکر خانوار، ۱۲۶ تن شکر قنادان و ۲۰ تن روغن برای قنادی‌ها وارد شهرستان شده است.
محمد حیدری افزود: همزمان با سطح کشور، در دماوند نیز لیست تمام توزیع کنندگان عمده و جزء به وزارت متبوع فرستاده شده است و از این به بعد طی یک برنامه مدون تمام شبکه توزیع اقلام اساسی به صورت سیستمی انجام می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: با این اتفاق دیگر نیازی به صدور حواله و درخواست‌ها نیست و برای تسریع در امور و خدمت رسانی به هموطنان این اقدمات به سرعت انجام می‌شود که امید است این اقدام وزارت کشاورزی در کنار همکاری دیگر دستگاه‌ها منشا اثر باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha