«علیرضا حیدری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شرکت شهرکهای صنعتی موافق توسعه بیشتر از شرایط فعلی صنایع در ساوه و زرندیه نیست زیرا امکان تامین زیرساختها به ویژه آب وجود ندارد.
وی اظهار داشت: نزدیکی زرندیه با پایتخت موجب شده تا سرمایهگذران، این منطقه را برای استقرار صنایع تولیدی انتخاب کنند و از سرمایهگذاری در سایر شهرهای استان مرکزی خودداری کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی گفت: توازن سرمایهگذاری در استان مرکزی به هم خورده و اکنون در شرق استان سرمایهگذاری انبوه صورت گرفته و در غرب استان که خنداب، کمیجان و شازند واقع شدهاند، شاهد فقر صنعتی هستیم.
حیدری افزود: باید سرمایهگذاری در استان مرکزی به شهرستان های داخل استان هدایت شود تا همه مردم به طور یکنواخت از مزایای آن بهرهمند شوند.
وی اظهار داشت: اکنون نیروی انسانی مورد نیاز برخی واحدهای صنعتی در ساوه و زرندیه از اسلام شهر، رباط کریم و پرند تامین میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی گفت: اکنون این شرکت در تامین زیرساخت ها برای واحدهای مستقر در شهرک صنعتی زرندیه با محدودیت مواجه شده است.
حیدری افزود: تلاش شده تا از پساب شهر پرند برای واحدهای صنعتی زرندیه استفاده شود اما این پیگیری تاکنون نتیجه بخش نبوده است.
۲۰ شهرک و ۱۸ ناحیه صنعتی در استان مرکزی با سه هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی فعالیت اقتصادی دارند.
نظر شما