سید علی سجادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بنیاد برکت طی سه سال گذشته ۸۰۲ طرح اشتغالزایی در شهرستان باشت اجرا کرد .
وی بیان کرد: این تعداد طرحهای اشتغالزایی در زمینه های پرورش دام سبک و سنگین، زنبورداری، تولید پوشاک، صنایع دستی، پرورش طیور و قالیبافی بوده که در ۴۰ روستای بالای ۳۰ خانوار باشت و شهر باشت اجرا شد.
سجادی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ طرح اشتغالزایی امسال در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته باشت اجرا خواهد شد که با توجه به تفاهم نامه انجام شده با استانداری این تعداد طرح ها به ۵۰۰ طرح خواهد رسید.
وی ادامه داد: بیش از ۲۵۰ متقاضی دریافت تسهیلات امسال به بانک های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدند که از این تعداد ۱۲۰ فقره پرداخت شد.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد گفت: این طرح ها در روستای محروم و کمتر توسعه یافته باشت که دارای جمعیت بالای ۱۵ خانوار می باشد اجرا شده که نقش موثری در تقویت معیشت و اقتصاد خانواده ها داشته است.
سجادی تصریح کرد: بنیاد برکت بیش از ۳۰۰طرح اشتغالزایی با اعتباری بیش از ۱۵۰میلیارد ریال سال گذشته در این شهرستان اجرا کرد.
وی ابراز کرد: بیشتر این طرح ها در زمینه دامداری (دام سبک وسنگین)، طیور، قالی بافی ،خیاطی، پرورش وکشت گیاهان دارویی، زنبورداری، سوپرمارکت، مشاغل فنی بوده است.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد افزود: سقف تسهیلات بنیاد برکت در سال گذشته ۵۰۰ میلیون ریال بوده که امسال نسبت به سال قبل افزایش یافته و به یک میلیارد ریال رسیده است.
سجادی در روستاهای بالای ۱۵ خانوار بنیاد برکت امسال طرح اشتغالزایی ایجاد کرد اظهار داشت: رویکرد اصلی بنیاد برکت، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم و روستایی است.
وی ابراز کرد: برای اطمینان از راه اندازی کسب و کار و جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی، بازدیدهای دوره ای سوی تسهیلگران و مجریان بنیاد انجام می شود.
شهرستان ۲۶ هزار نفری باشت در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما