بهره برداری از ۶۶ مخزن پرورش میگو فوق متراکم در قشم آغاز شد

قشم - ایرنا - بهره برداری از ۶۶ مخزن پرورش میگو به شیوه فوق متراکم با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در شرکت کیان یزدان در این جزیره آغاز شد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، شرکت کیان یزدان قشم با فعالیت در حوزه پرورش میگو به شیوه فوق متراکم در ۱۰ هکتار وسعت و سرمایه گذاری ۲۴۰ میلیارد ریالی سعی کرده است با توجه به محدودیت منابع زمین در این جزیره، به بالاترین نرخ فعالیت در هر هکتار دست یابد.

این شرکت با توان تولید ۶۴ تُن میگو در هر هکتار، ۲۵۰ مخزن پرورش دارد که با حضور افشار فتح الهی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، در مرحله آزمایشی کار خود، ۶۶ مخزن را به بهره برداری رسانده است.

بهره برداری از ۶۶ مخزن پرورش میگو فوق متراکم در قشم آغاز شد

انتظار برداشت از مخزن های به بهره برداری رسیده مقدار۳۰ تُن میگو است که به منظور تامین امنیت غذایی، به بازار کشور عرضه خواهد شد.

این شرکت قصد دارد پس از بهره برداری کامل، وارد عرصه صادرات شده و در چرخه ارز آوری برای کشور، نقش آفرینی کند.

بهره برداری از ۶۶ مخزن پرورش میگو فوق متراکم در قشم آغاز شد

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران و منطقه خلیج فارس تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha