به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجر جم در این نشست گفت: جلسه های معرفی محصولات و خدمات شرکتهای تولید کننده و دانش بنیان برگزار، موضوع های حوزه های بازرگانی و داخلی سازی تجهیزات مورد نیاز بررسی ونشستهای تخصصی با کارشناسان واحدهای فنی و تعمیرات پالایشگاه و نشست عمومی و جمع بندی با مدیر عامل و مدیران ارشد پالایشگاه برگزار می شود.
سید مهدی هاشمی افزود: بومی سازی قطعات وتجهیزات مورد نیاز با تکیه بر توان شرکت های دانش بنیان وتولید کنندگان کشور، همواره مورد توجه صنعت بوده است و پالایشگاه فجرجم افتخار می کند که میزبان این رویداد مهم است.
وی ادامه داد: این کار بزرگ با مشارکت "فن بازار" معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری برنامه ریزی شده است و در این رویداد شرکت های دانش بنیان وتولید کننده کشور با محوریت پارک علم وفناوری استان بوشهر در پالایشگاه فجرجم حضوردارند.
مدیرعامل شرکت پالایش گازفجرجم اضافه کرد: شرکتهای دانش بنیان میتوانند از این فرصت مهم استفاده کنند و ضمن معرفی محصولات وخدمات خود نیازسنجی های صنعت گاز کشور را نیز بهتر بشناسند.
وی تصریح کرد: در این رویداد قرار است، ظرفیت های همکاری و همچنین امکان تولید قطعات وتجهیزات مورد نیاز در شرکت پالایش گازفجرجم مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
هاشمی اظهار کرد: ایجاد فضایی برای توسعه و تقویت ارتباط بین صنعت و شرکتهای دانش بنیان در راستای اجرای شعار سال با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب بر بحث اشتغال، دانش بنیان و تولید ضروری است.
وی ادامه داد: نبود مشاور صنعتی در شرکتهای دانش بنیان از جمله مسائل دیگری است که در فضای حاکم بر ارتباط پیرامونی این شرکتها حکم فرما است.
هاشمی گفت: نبود ارتباط و تعامل تنگاتنگ شرکتهای دانش بنیان با صنعت از جمله مواردی است که باید تقویت شود به تعبیری صنعت باید خانه دوم شرکتهای دانش بنیان قلمداد شودو در همین ارتباط ساز و کار لازم فراهم می شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجر جم گفت: افزون براین در صنعت نیز محدودیتهایی به خصوص در بخش نو ظهور فناوریهای ارائه شده به صنعت دیده میشود؛ وقتی یک شرکت دانش بنیان اقدام به تولید قطعهای میکند که به دلیل تحریم های ظالمانه از دسترسی به آن محروم بودیم نباید این شرکت برای ورود به صنعت با چالشهایی روبرو باشد.
وی یادآور شد: امکان حضور محصولات شرکتهای خارجی تولید کننده و تامین کننده در صنعت وجود دارد و هیچگاه این شرکتها نیازمند ارائه استانداردهای خاص نیستند و در برند کار میکنند اما وقتی شرکتهای دانش بنیان ما تولید خود را برای ارائه محصول در شرکتهای پالایشگاهی مطرح میکنند با مسائل ایمنی، امنیت و خطر از دست رفتن تولید دست به گریبان میشوند.
هاشمی اضافه کرد: به تعبیری استانداردی برای تولید محصول وجود ندارد و شرکت دانش بنیان به طور معمول در کنارتمام اقداماتی که برای تولید فرآورده خود کرده باید وارد این فضا نیز شود که عدم وجود استانداردها در کشور منجر به ایجاد یک سری محدودیتهایی نیز می شود.
به گفته هاشمی همیشه هراسی برای تولید بار اول و ایجاد فناوری در تجهیزات حساس هم برای ما و هم برای مجموعه شرکتهای دانش بنیان وجود دارد؛ پذیرفتن مسئولیت قطعات و تجهیزاتی که امکان ایجاد مشکل و حادثه و از دست رفتن تولید در فصل سرد و گرم سال از دغدغه های مدیران پالایشگاهها است.
وی ادامه داد: نبود شناخت کافی از شرکتهای دانش بنیان باعث شده تولید برخی از این شرکتها که همتراز با برخی شرکتهای خارجی است را نشناسیم واین شرکتها اجازه ورود به صنایع را پیدا نکنند امید میرود در این سال که به نام سال دانش بنیان ها است شرکتهای بیشتری به صنعت معرفی و صنعت نیز بتواند از این تولیدات استفاده کند.
وی گفت: امروز در کنار شرکت پالایش گاز فجر جم شرکت وابسته به پارک علم و فناوری و پردیسی از علم و فناوری و شرکت شهرکهای صنعتی وجود ندارد.
نظر شما