اصغر آهنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حل مساله اوقافی بودن اراضی شهر صنعتی از جمله اولویت ها و دستورکارهای کانون کارفرمایان استان قزوین است و تلاش می کنیم به صورت فنی و قانونی آن را حل کنیم.
وی اضافه کرد: اوقافی بودن اراضی شهر صنعتی البرز موجب شده بسیاری از سرمایه گذاران از این شهر خارج شده و در شهرک ها و نواحی صنعتی دیگر سرمایه گذاری کنند.
این مسوول گفت: شهر صنعتی البرز اولین شهر صنعتی ایران می باشد که به لحاظ موقعیت جغرافیایی نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید برای حفظ و صیانت از آن تمام تلاش خود را به کار بگیریم.
آهنی افزود: همچنین در این شهر صنعتی، کارگران زحمت کش زیادی سکونت دارند که در صورت حل مشکل اوقافی بودن اراضی این شهر و بازگشت سرمایه گذاران قطعا موجب رونق اقتصادی، اشتغالزایی و امیدآفرینی در میان آنها خواهد شد.
وی اضافه کرد: حل این مشکل، یک پروسه و فرایندی دارد که در این رابطه با مسوولان ارشد استان، مدیران اوقاف و دادگستری و صنعتگران استان جلسات زیادی برگزار کرده ایم و همه برای بررسی دقیق این موضوع و احقاق حق موافق هستند.
آهنی گفت: مسیر فنی این فرایند آغاز شده و کارهای فنی، قضایی و اداری آن باید انجام شود و در نهایت نظر نهایی از سوی دستگاه قضا اعلام گردد.
این مسوول اضافه کرد: شهرک صنعتی البرز در مقطعی دارای سند ۶ دانگ بوده که بعدا به سند اوقافی تبدیل شده و همین موضوع موجب اعتراض بهره برداران شده است که باید از مجرای قانونی مورد پیگیری قرار گیرد.
عضو هیات رییسه کانون کارفرمایان استان قزوین گفت :حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد بزرگ و تعداد قابل توجهی واحدهای تولیدی کوچک در این شهر استقرار دارند و امیدواریم با پیگیری صورت گرفته شاهد احقاق حق باشیم.
شهر صنعتی البرز به عنوان اولین شهر صنعتی ایران در سال ۱۳۴۵ احداث و در ۱۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.
بر اساس اسناد موجود، ۴.۵ دانگ از اراضی شهر صنعتی البرز وقفی و یک و نیم دانگ دیگر آنها تحت مالکیت حقیقی و حقوقی است که اگر ادعای جدید اثبات شود، بخش اعظمی از پلاکهای مسکونی و صنعتی از حالت وقفی خارج خواهند شد.
ادعای جدید در خصوص رفع اوقافی بودن شهر صنعتی البرز برای اولین بار در شصت و سومین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوص استان قزوین در سال ۱۳۹۹ مطرح شد.
نظر شما