بیمه‌شدگان اجباری تامین اجتماعی استان مرکزی ۲ و ۳۰ صدم درصد افزایش یافت

اراک - ایرنا - مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: بیمه‌شدگان اجباری تامین اجتماعی این استان در سه ماه اول امسال به ۲۲۱ هزار و ۱۳۶ نفر رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲ و ۳۰ صدم درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، « علیرضا حسینی» روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: بر اساس آخرین آمار در اردیبهشت‌ماه امسال، جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی استان مرکزی ۹۹۱ هزار و ۶۲۶ نفر است که این آمار نسبت به مدت مدت مشابه سال گذشته یک و ۶۳ صدم درصد افزایش یافته است.

وی بیان کرد: بیمه‌شدگان اصلی نیز در این مدت به ۳۲۴ هزار و ۸۷۸ نفر رسیده که این بخش با افزایش سه و ۷۰ صدم درصدی همراه بوده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: افزایش بیمه شدگان بیمه اجباری این استان در حالی رخ داده که در طول سال گذشته نیز ۶ هزار نفر از جمعیت تحت حمایت این نهاد بازنشسته شدند.

حسینی اظهار داشت: استان مرکزی در بحث بیمه فراگیر خانواده ایرانی جزو استان‌های موفق است و در یک سال گذشته در این بخش اطلاع‌رسانی‌های وسیعی صورت گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: یک‌هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت بیمه بیکاری این استان معادل ۳۰ درصد کاهش یافته که برای این افراد شغل جدید ایجاد و یا به مراکز فنی و حرفه‌ای معرفی‌ شده‌اند.

حسینی تصریح کرد: یکی از تکالیف مهم تامین اجتماعی، حمایت از تولید است و بدهی معوق واحدهای این استان در یک و نیم سال گذشته به این سازمان یک هزار میلیارد تومان بود که با استفاده از قانون بخشودگی جرایم و تعامل خوب کارفرمایان، این بدهی به کمتر از ۷۵۰ میلیارد تومان رسیده و از این مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان نیز در حال پرداخت است.

وی گفت: ۹۵ درصد از کارفرمایان استان مرکزی فهرست بیمه خود را منظم پرداخت می‌کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: جمعیت مستمری بگیر تحت پوشش این نهاد ۹۹ هزار و ۴۱۷ نفر است که از این تعداد ۶۵ هزار و ۱۱۴ نفر بازنشسته، سه هزار و ۶۱۷ نفر از کارافتاده و ۳۰ هزار و ۶۸۶ نفر بازماندگان هستند.

حسینی اظهار داشت: ۵۹ درصد از مستمری‌بگیران تامین اجتماعی این استان حداقل بگیر هستند و این آمار در کشور ۶۲ درصد است.

وی گفت: ۱۰ درصد از جمعیت تحت پوشش این نهاد حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان و ۳۱ درصد بین حداقل بگیر و ۱۰ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: پیشرفت مجتمع فرهنگی ورزشی تامین اجتماعی این استان در اراک با چهار هزار و ۸۵۰ متر مربع زیربنا و یک هزار و ۵۰۰ صندلی دارای ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی است و پیش بینی می‌شود تا مهرماه امسال به بهره‌برداری برسد.

حسینی عنوان کرد: سال گذشته این اداره پنج هزار و ۷۷۱ میلیارد تومان هزینه کرد و این در حالی بود که منابع در این سال پنج هزار و ۴۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود و حدود ۱۴ درصد کسری وجود داشت.

وی گفت: ۲۳ هزار کارگاه فعال در استان مرکزی وجود دارد که از این تعداد، ۱۷ هزار کارگاه دارای کارگران بین ۱ تا پنج نفر، ۲ هزار و ۱۷۱ کارگاه دارای کارگران بین ۶ تا ۱۰ نفر، ۲ هزار و ۴۱۳ کارگاه دارای کارگران ۱۱ تا ۵۰ نفر و ۷۶۵ کارگاه بالای ۵۰ کارگر دارد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی نیز در ادامه این نشست گفت: سهم بستری تخت بیمارستان‌های تامین اجتماعی در کشور ۱۰ تا ۱۱ درصد است و این سهم در استان مرکزی حدود ۱۵ درصد است.

دکتر «روح الله سهرابی» افزود: بالاترین سهم تخت بستری تامین اجتماعی این استان با ۳۰ درصد مربوط به شهرستان های ساوه و زرندیه است.

وی بیان کرد: سال ۱۴۰۰ با وجود اینکه بحرانی‌ترین سال‌ها از نظر بیماری های واگیردار در کشور بود، استان مرکزی در بخش درمان و تامین اجتماعی خدمات خوبی ارائه کرد و در همه شاخص ها افزایش رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی داشت.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: پارسال ۳۰ هزار نفر در سه بیمارستان تامین اجتماعی این استان بستری شدند، چهار میلیون نفر نیز خدمات سرپایی دریافت کردند، ۱۷ هزار عمل جراحی انجام شد و چهار هزار و ۵۰۰ زایمان صورت گرفت.

دکتر سهرابی اظهار داشت: پارسال ردیف‌های بلاتصدی ۲ درصد کاهش یافت، ۱۰۰ نفر نیرو نیز جذب شد، ۱۱۰ هزار پرونده در درمان غیرمستقیم بررسی شد، ۲۵۰ میلیارد تومان در بخش بستری و ۲۵۴ میلیارد تومان در بخس نسخه پرداخت شد.

وی گفت: ۹۶ درصد نسخ تامین اجتماعی استان مرکزی به صورت الکترونیکی است و ۹۴ درصد از این نسخ به سرانجام می‌رسد که این موضوع اتفاق بزرگی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: میزان مرگ در بیمارستان‌های تامین اجتماعی این استان با وجود کرونا، ۲ تا سه درصد از متوسط کشوری پایین‌تر بود که این موضوع نشان دهنده موفقیت مراکز در ارائه خدمات است.

دکتر سهرابی بیان کرد: در سه ماه اول امسال نیز میزان مرگ در بیمارستان‌های تامین اجتماعی به چهار نفر در ۱۰ هزار نفر رسیده و این آمار در سال گذشته ۹ نفر در ۱۰ هزار نفر بود.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha